Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am făcut un meci prost. Foarte prost chiar”

Paul Olar

Paul Olar
16.10.2016

U-Banca Transilvania a fost învinsă sâmbătă, de BCM U Pitești, cu scorul de 73-72. Pentru clujeni a absentat fundașul Filip Adamovic, însă nu acest lucru a cauzat eșecul, potrivit spuselor lui Mihai Silvășan. Antrenorul s-a plâns de evoluția băieților săi, spunând că jucătorii nu au gestionat lucid câteva atacuri vitale.

Mihai, ce nu a mers împotriva Piteștiului?

Este o înfrângere foarte dureroasă pentru noi. Am făcut un meci prost. Foarte prost chiar. Nu am fost concentrați să luăm deciziile bune în momentele importante atât în atac, cât și în apărare. Chiar dacă a fost un meci prost, noi am avut șansa noastră. Asta le spun tot timpul băieților, că există șanse, deși nu suntem în cea mai bună formă sportivă. Trebuie să găsim soluții să câștigăm meciul. Din păcate, nu am făcut acest lucru și am pierdut. Felicit echipa din Pitești, ei sunt un adversar redutabil și vor avea un cuvânt foarte greu de spus în campionat. Noi nu avem timp de pierdut, trebuie să mergem mai departe. Miercuri avem următorul meci, pe care trebuie să îl pregătim.

S-a simțit lipsa unui al doilea conducător de joc veritabil, întrucât Filip Adamovic este accidentat?

Da, putem spune acest lucru. Am jucat în patru străini, însă nu este o scuză. La fel am jucat și la Târgu Mureș și am câștigat. Puteam găsi soluții și acum să câștigăm.

Te îngrijorează acest eșec înaintea debutului în FIBA Europe Cup?

Mă îngrijorează această înfrângere oricum. Cum am spus, vom analiza meciul și vom vedea ce este de făcut.

*Foto: Valentin Todea

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Lucruri de facut...
    Vrei nu vrei domnule antrenor, nu ai experienta la cel mai inalt nivel... Pitestiul a surprins prin eficienta aruncarilor de 3 puncte si la fel ca in alte partide Pitestiul are 2 pivoti si o extrema redutabili sub panou... Clujului ii lipsesc aceste lucruri... Sezonul acesta Vlad reuseste cu greu aruncari de 3 puncte...Eu nu inteleg cum anul trecut in Euroliga reusea cu o frecventa uluitoare si acum foarte rar?!?!? Cred ca era foarte bine sa mai existe o extrema de forta in lotul Clujului.

    cu 7 ani în urmă (16.10.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Power forward
      U bt il mai au pe roli torok la pozitia 4, maxym poate juca pe 4, nu acolo e problema, la conducatorul de joc e lacuna

      cu 7 ani în urmă (16.10.2016)
    • gica96:

      Hmm
      Torok a demonstrat deja ca pentru pozitia 5 e o rezerva buna si-l poate inlocui oricand pe Barro. Deci cred ca el n-ar trebui mutat de pe pozitia 5. Pustozvonov inca nu e in apele lui. Ori ii mai trebuie timp, ori e doar un alt jucator, printre multi altii, care la U nu isi gaseste nivelul si joaca sub o medie anume. Si da, intr-adevar, pe pozitia 1 sunt probleme daca Adamovic nu isi gaseste forma de anul trecut.

      cu 7 ani în urmă (16.10.2016)
    • veghetor:

      Vlad Moldoveanu
      Nu chiar foarte rar. La Mureș a avut 6 din 7 de trei!

      cu 7 ani în urmă (16.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      Vlad
      Io zic ca Vlad arunca in continuare foarte bine :)
      Cu mures 6/7 85.7% 3p% (9/14 FG%)
      Cu pitesti 3/5 66.7% 3p% (10/15 FG%)

      Despre inca o extrema de forta -> Vlad, Jucan, Torok pot juca 4 ... eu vad o problema pe pozitia 5 (Torok joaca 5 dar nu are fizicul pentru asa ceva - mi se parea amuzant cand trebuia sa se apere la Brezec)

      Despre conducator de joc ... Tudi inca mai are pana sa conduca el ofensiva echipei ... iar lui Rasic nu-i place de loc sa joace 1 ... deci asta-i o gaura cand Adamovic lipseste / cand nu-i merge jocul.

      cu 7 ani în urmă (17.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    antrenor
    Inca un exemplu ca un bun sportiv nu poate ajunge dintr-o data un mare antrenor. Dar mai sunt bune si astfel de ,,dusuri reci". Au un lot bun de jucatori si se pot bate la titlu, asa ca succes in continuare.

    cu 7 ani în urmă (16.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    Jucatori straini
    In perspectiva in care avem de jucat in cupele europene si campionat, n-ar strica inca vro 2 jucatori straini, unul pe pozitia 1, ca sa se mai odihnesca si Adamovici si inca unul sa-i faca un pic de concurenta lui Pustozvonov. Altfel parca vad ca o sa pierdem in camlionat cu echipe va Timisoara, Mures, sa nu mai vorbim de Oradea si Steaua care ne dau cu terenul in cap daca jucam asa.

    cu 7 ani în urmă (16.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!