Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am fost puțin speriat că vor fi epuizați, dar au făcut o treabă foarte bună”

Mihai Silvășan: „Am fost puțin speriat că vor fi epuizați, dar au făcut o treabă foarte bună”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 86-76 pe terenul lui BC Balkan Botevgrad, în etapa a 5-a din grupa G a FIBA Europe Cup. Clujenii au început meciul cu un run de 10 puncte și s-au distanțat până la 28 de puncte în sfertul trei. Antrenorul Mihai Silvășan a declarat că era puțin speriat de oboseală, după ce elevii săi au jucat cu două zile în urmă, dar i-a felicitat pentru cum au răspuns.

„În primul rând vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au răspuns foarte bine provocării acestui meci, mai ales că am avut un joc acum două zile, am jucat luni în campionatul românesc. Am fost puțin speriat că vor fi epuizați, dar au făcut o treabă foarte bună, au fost pregătiți mental. Au început meciul foarte bine, ceea ce ne-a dat avantajul pe care ni l-am dorit și nu am privit înapoi. Sigur, nu sunt mulțumit și mândru de cele 25 de mingi pierdute, dar multe dintre ele au fost făcute în ultimele 5 minute, când am trimis toți copiii să joace”, a declarat Mihai Silvășan la conferința de presă de după meci.

Clujenii sunt calificați în faza următoare, cu o etapă înainte de final, dar își doresc să meargă mai departe din postura de câștigători ai grupei G. Duelul decisiv pentru locul 1 va fi săptămâna viitoare, la BT Arena.  

„Acestea fiind spuse, privim spre următorul meci care va fi pe terenul nostru cu Krasnoyarsk. Va fi finala noastră pentru primul loc. Vrem să obținem prima poziție și să ne calificăm mai departe ca o echipă care a câștigat grupa. Succes echipei Balkan în următoarele meciuri din campionat și le urez tot ce e mai bun”, a concluzionat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Enisey Krasnoyarsk, din ultima etapă a primei faze, se joacă miercuri, 27 noiembrie, de la ora 19:00, la BT Arena. Până atunci clujenii au sâmbătă meci în campionat, în deplasare cu Steaua București.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!