Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Cred eu că am fost privați de șansa de a merge în prelungiri”

Mihai Silvășan: „Cred eu că am fost privați de șansa de a merge în prelungiri”

Marți, 15 iunie, U-Banca Transilvania nu a reușit să încheie seria cu CSM Oradea, fiind învinsă cu scorul de 75 la 71. Alb-negrii au avut șansa de a trimite jocul în prelungiri, însă aruncarea lui Marquis Wright a fost oprită, într-un mod controversat, de Giordan Watson și Garlon Green.

După meci, Mihai Silvășan a analizat jocul echipei sale și a vorbit și despre ultima fază a meciului.

Se prelungește seria. A fost un meci demn de o finală și primul nostru joc împotriva unei echipe care evoluează cu spectatori. Cred eu că s-a văzut puțin asta la începutul meciului, când am fost dominați destul de clar. Din păcate, am făcut 20 de turnoveruri, dintre care 13 în prima repriză. E greu să câștigi când faci 20 de turnoveruri. Felicit băieții pentru cum au luptat, cum au stat în meci și pentru cum și-au dorit victoria până pe final. Din păcate, am lăsat niște coșuri ușoare de 3 în sfertul 4, care i-au distanțat pe ei. Însă, tot din păcate, cred eu că am fost privați de șansa de a merge în prelungiri. A fost coș valabil clar. Sunt curios ce decizii se vor lua în privința aceasta.

De asemenea, antrenorul alb-negrilor a prefațat duelul de mâine (17.06).

Joi va fi meciul patru din finală. Acum știm la ce să ne așteptăm. Au văzut toți jucătorii ce înseamnă sala din Oradea și publicul din Oradea. Va trebui să fim mai constanți și să avem grijă mai mult de minge pentru a reuși să câștigăm acel meci.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    The Duke is alwais a Duke
    Prima greșeală a lui Silvă, pe care a înțeles-o se pare, a fost că a trimis un Marchiz Wright să-i câștige de unul singur lupta contra lui The Duke Green, ori se știe de când lumea că funcția doboară gradul și The Duke are mai mare succes la public și la doamne în special decât un simplu Marquize...(vezi și seria omonimă pe Netflix). A doua greșeală a lui Silvă și se pare că nu și ultima din seria asta, este că l-a lăsat pe Cuic să spargă semințe în piscină la Felix!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Că mare dreptate ai
      cu ceva amendamente. Într-adevăr era unul care spărgea semințe, în plus bea bere la pet. Dar se întâmpla în Velența ( nu la Felix ) și pe românește numele personajului se scrie Sere cu s mic. :)
      P.S. pentru cei mai puțin avizați Velența este un fel de Ferentari al Oradei !

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      TitiAcs
      Referitor la partea cu Velența, locuiesc de 17 ani în acel cartier și să știi că așa este, ai întru totul dreptate. Vii în cartier cât se poate de normal, dar ai cele mai mari șanse să te întorci acasă fără portofel, în cel mai fericit caz! 😅

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • Resone :

    The duck green
    Malone te spargi ca un balone

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!