Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Dacă vrem să avem succes, trebuie să învingem astfel de adversari”

Mihai Silvășan: „Dacă vrem să avem succes, trebuie să învingem astfel de adversari”

Miercuri, 6 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca a încasat prima înfrângere din acest sezon (97-87), adversara fiind Enisey Krasnoyarsk, o puternică formație din Rusia. Gazda întâlnirii a dominat primele 25 de minute, însă apoi clujenii au fost aproape de o revenire de la -24 de puncte.

Mihai Silvășan, antrenorul principal al lui U-BT Cluj-Napoca a lăudat-o pe Enisey Krasnoyarsk, dar a spus și că talentul lor nu scuză lipsa de intensitate a elevilor săi. În același timp, fostul căpitan al alb-negrilor este mulțumit de lupta pe care jucătorii săi au dus-o pe finalul partidei.

A fost un meci dificil, disputat în faţa unei echipe foarte bune. Enisey are un bilanţ de 3-1 în Liga VTB, acolo unde a reuşit să o învingă pe CSKA Moscova. Au jucători buni, dar acest lucru nu scuză lipsa de intensitate a jucătorilor noştri, precum şi dorinţa lor din debutul întâlnirii. La final ne-am luptat, ceea ce este îmbucurător. Am revenit în joc şi cu puţin noroc am fi putut să întoarcem soarta partidei în favoarea noastră. Vreau să felicit formaţia Enisey, noi am suferit prima înfrângere a sezonului. Trebuie să învăţăm de pe urma acestui meci, să fim mai buni şi să înţelegem că dacă vrem să avem succes, trebuie să învingem astfel de adversari. Drept urmare, la fiecare antrenament şi la fiecare meci trebuie să fim mai buni”, conform u-bt.ro

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează disputa cu SCM Timișoara din etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jocul are loc sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19:00, în BTarena.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!