Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Din punct de vedere fizic, nu ne-am bătut așa cum trebuia”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.03.2018

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut cel de-al 2-lea meci cu Steaua din acest campionat, asta în condițiile în care la un moment dat era favorită clară la câștigarea partidei. Clujenii au condus în sfertul 2 la 15 puncte diferență, iar la pauză avantajul acestora era de 12 puncte, în timp ce la intrarea în decisiv tabela indica 62-55 tot pentru Cluj. Situația s-a schimbat însă în sfertul 4, Steaua s-a impus cu un parțial de 29-12 și a câștigat partida la 10 puncte diferență, 84-74. 

La finalul acestui meci terminat prost pentru echipa sa, Mihai Silvășan a oferit o scurtă declarație despre cele întâmplate. 

„A fost un meci pe care l-am jucat foarte bine în prima repriză, chiar l-am controlat, dar, după pauză, adversarii au ridicat nivelul de intensitate în apărare și noi am cedat inițiativa. Din punct de vedere fizic, nu ne-am bătut așa cum trebuia”, a punctat tehnicianul, citat de site-ul u-bt.ro. 

U-BT Cluj rămâne în cotinuare pe locul 2 în LNBM cu 18 victorii și 5 înfrângeri, însă rămâne în spatele rivalilor de la Sibiu, care azi au câștigat cu Piteștiul și au pus un punct diferență în clasament. 

Pentru elevii lui Mihai Silvășan urmează confruntarea de pe teren propriu cu BC SCM Timișoara și apoi duelul din deplasare cu BCM U Pitești. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Bravo Silva !
    O data dupa Silva e bai cu mentalul, alta data cu fizicul, cand pierdem la peste 20 de puncte cu amandoua, bla-bla-urile obisnuite dupa fiecare meci . Dar niciodata, absolut niciodata, nu este de vina si el, sasa macar de ochii lumii !

    cu 6 ani în urmă (27.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!