Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „E extrem de greu să câștigi când arunci cu 41% la libere”

Mihai Silvășan: „E extrem de greu să câștigi când arunci cu 41% la libere”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut primul meci al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 73-79 în Oradea Arena duminică (14.05). Seria continuă marți, 16 mai, tot în fieful lui CSM Oradea.

Mihai Silvășan a vorbit la finalul partidei cu jurnaliștii prezenți în Oradea Arena, antrenorul clujenilor fiind de părere că prestația ofensivă a echipei sale nu a fost la cel mai bun nivel:

„Un meci intens, disputat, cum e orice finală de campionat. Nu am practicat un baschet bun pe atac mai ales. Dorința a existat și apărarea noastră și-a făcut treaba în cele mai multe momente. În schimb, procentajele noastre mai ales la linia liberelor au fost slabe. E extrem de greu să câștigi când arunci cu 41% la libere. Asta este, asta a fost istoria primului meci. Cum le-am spus și băieților, finala este lungă. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Trebuie să facem ajustările care se cuvin și să dăm tot ce avem mai bun peste două zile.

Se poate să fi fost decisive cifrele de la libere. Când dai 10 din 24 și pierzi doar la șase puncte, și diferența asta pe final de meci, cu siguranță procentajul acesta nu te-a ajutat. Suntem oameni, jucătorii sunt oameni și trebuie să face tot ce ține de noi ca să fim mai buni data viitoare.”

Meciul doi al finalei va avea loc marți, 16 mai, de la ora 18.00 în fieful bihorenilor. Partida va fi transmisă pe Digisport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!