Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Este foarte important să ne revenim după succesul din Champions League”

Mihai Silvășan: „Este foarte important să ne revenim după succesul din Champions League”

Sezonul 2021-2022 se deschide cu duelul din SuperCupa României, între U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari. Cele două formații se întâlnesc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, astăzi, 22 septembrie, de la ora 18.

La conferința de presă organizată înaintea SuperCupei, Mihai Silvășan a declarat următoarele:

Este primul trofeu din acest sezon. Ne dorim să-l câștigăm, evident. Jucăm cu o echipă puternică, o echipă care are ambiții mari și în acest sezon. Din punctul meu de vedere, și-au întărit lotul față de anul trecut. Sunt o echipă mai completă, o echipă cu mai multe arme și, cred eu, va fi un meci care va face bine baschetului, un meci în care ambele echipe au șansa lor de a câștiga. Pentru noi, din punct de vedere mental, este foarte important să ne revenim după succesul din Champions League. Cum înfrângerile nu sunt foarte ușor de gestionat, nici victoriile și succesul nu este foarte ușor de gestionat. Există riscul să apară o relaxare care nu-și are locul. Sperăm noi să trecem peste acest moment. Să nu uităm că suntem doar la începutul sezonului. Sperăm să jucăm un baschet de calitate în acest meci cu Voluntari. Repet, ne dorim să câștigăm, este primul trofeu pus în joc și echipa noastră trebuie să aibă această mentalitate de a învinge în fiecare meci.

Antrenorul alb-negrilor a fost întrebat despre lotul din acest an al ilfovenilor, care au păstrat doar patru jucători principali și au adus alți șase. Iată ce a răspuns Silvășan:

Ei nu au pierdut deloc în meciurile amicale. Sunt o echipă puternică, o echipă destul de atletică, cred eu, mai atletică decât în sezonul trecut. Au o bancă lungă, au zece jucători pe care se bazează în fiecare partidă. Au avut și ei în presezon problemele lor cu accidentările, însă nu cred că e ceva grav și cred eu că la ora meciului vor fi toți apți. Sunt câștigătoarea Cupei României și, din ce știu eu, își doresc în acest an să aibă performanțe și mai bune ca sezonul trecut. Sunt convins că vor da 100% pentru a câștiga SuperCupa. E un trofeu pentru care ne luptăm și noi și ei. Însă, pentru a fi mai scurt, eu cred că sunt mai buni ca anul trecut.

 

🎙 Conferință de presă

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Tuesday, September 21, 2021

Confruntarea din această seară poate fi urmărită pe Digisport 4 sau pe Look Sport.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!