Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Este un meci important în economia finală a grupei”

Mihai Silvășan: „Este un meci important în economia finală a grupei”

Miercuri, 17 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca va evolua din nou în grupa B a BKT EuroCup, de această dată având programat un duel împotriva campioanei Germaniei. Începând cu ora 20:30, în direct la Prima Sport 2, trupa ardeleană va încerca să obțină a doua victorie stagională în fața lui ratiopharm Ulm.

Alb-negrii și-au asigurat deja calificarea în playoff-ul EuroCup însă, în cazul unui succes, aceștia vor termina, cu siguranță, pe una din primele trei poziții ale grupei B, astfel că vor beneficia de avantajul terenului propriu în prima confruntare din faza eliminatorie.

„Este un meci important în economia finală a grupei, deși ei nu sunt chiar în cea mai bună perioadă. Vin după trei înfrângeri la rând, dar sunt o echipă cu mult talent. Evident își vor dori să câștige. Același lucru ni-l dorim și noi. Nu avem probleme de sănătate, Karel Guzman a revenit la antrenamente, se simte ok pentru acest joc. Suntem optimiști că avem forța necesară pentru a ne lupta să câștigăm!”, a declarat Mihai Silvășan, care a dat detalii despre starea lui Guzman și a accentuat perioada mai dificilă pe care o parcurge adversara sa.

Patrick Richard, căpitanul „studenților”, a vorbit și el pentru u-bt.basketball despre disputa cu Ulm:

Va fi o nouă partidă grea în deplasare. Întâlnim o echipă bună, care își va dori victoria. La fel ne dorim și noi să ieșim victorioși. Vom încerca să jucăm cel mai bun baschet posibil, însă luăm fiecare meci pe rând. Continuăm să construim și să devenim mai buni. Antrenorul nostru a făcut un plan clar și vom fi pregătiți. Vrem să le mulțumim fanilor care ne vor însoți în Germania, de abia așteptăm să îi vedem acolo. Le mulțumim și celor care ne vor susține de acasă. Haide “U”!

În acest moment, U-BT Cluj-Napoca are un bilanț de zece victorii și patru înfrângeri, în timp ce ratiopharm Ulm are opt meciuri câștigate și șase pierdute.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!