Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Evident, un meci foarte prost din partea noastră”

Mihai Silvășan: „Evident, un meci foarte prost din partea noastră”

U-BT Cluj-Napoca a dispus de CS Dinamo București cu scorul de 98-89 la capătul unei partide intense. 

Mihai Silvășan, antrenorul echipei din Cluj, a analizat meciul la scurt timp după fluierul de final. 

Evident, un meci foarte prost din partea noastră, cel puțin la nivelul apărării...am primit prea multe puncte și nu ne dorim acest lucru. Pe de altă parte, știam că Dinamo este o echipă foarte incomodă, știam că practică un baschet foarte agresiv pe partea de apărare și am pus accent pe acest aspect, să contracarăm jocul lor agresiv, dar din păcate nu am reușit...am avut 24 de mingi pierdute, ceea ce este enorm pentru un meci de baschet. Una peste alta, mă bucur că am reușit să câștigăm în ciuda acestor mingi pierdute. 

Tehnicianul câștigătoarei Cupei României a vorbit și despre debutul lui Michael Dixon și modul în care acesta s-a adaptat la sistemul echipei. 

Mă bucur că Michael Dixon s-a adaptat cât de cât rapid, ne-a ajutat foarte mult, astăzi a reușit 16 puncte și 8 pase decisive, ceea ce este foarte bine pentru primul meci. El a jucat puțin accidentat în repriza a doua, a avut o problemă musculară, însă și-a arătat experiența și valoarea când a fost cazul. 

Astăzi, 15 ianuarie, de la ora 19:30 U-BT Cluj-Napoca va da piept cu SCM Craiova, referitor la această dispută, Silvășan a declarat: 

Până una altă ne dorim să ne refacem repede după acest meci pentru că urmează o partidă cu o echipă bună din campionatul nostru. Sper să găsim resursele necesare să câștigăm și aceea partidă. 

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!