Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „În FIBA Europe Cup orice punct contează în ecuația calificării”

Mihai Silvășan: „În FIBA Europe Cup orice punct contează în ecuația calificării”

La doi ani de la ultima participare în grupele FIBA Europe Cup, U-BT Cluj-Napoca a reușit să revină în competiția europeană. Ardelenii încep sezonul regulat marți, 22 octombrie, pe terenul lui Sodertalje Kings.

Înainte de plecarea în Suedia, Mihai Silvășan a oferit o declarație pentru site-ul oficial al lui U-BT Cluj-Napoca, în care a vorbit despre duelul care îi așteaptă.

Ne așteptăm la un meci dificil, echipa din Suedia este una atletică. Sunt o formație ce are shooteri buni la perimetru. Kings traversează o formă destul de bună, am văzut meciurile lor din ultimul tur în Champions League și au avut o evoluție la înălțime.

Ne dorim să câștigăm, suntem conștienți că aici nu este ca în campionat, unde poți să îți revii. În FIBA Europe Cup orice punct contează în ecuația calificării. Băieții conștientizează acest lucru, își doresc să câștige și să avem un debut cu dreptul”, conform u-bt.ro

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și Sodertalje Kings are loc marți, 22 octombrie, de la ora 20:00.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!