Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „În niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei și sunt bucuros pentru asta”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.10.2017

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania, a comentat victoria echipei sale din Georgia, obținută la 14 puncte diferență, 87-73, în fieful celor de la Dinamo Tbilisi. La pauza mare, clujenii aveau un avantaj de 29 de puncte, 55-26, însă, treptat, pe parcursul reprizei secunde acesta s-a diminuat după ce Silvă a început să ruleze tot lotul de jucători. 

„Știam care este valoarea noastră, însă nu am crezut că va fi atât de ușor. Am început foarte bine jocul și ne-a fost mult mai ușor pe urmă, sunt bucuros că am putut să le acord mai multe minute jucătorilor noștri tineri, căci trebuie să ia și ei pulsul acestei competiții. Ne-am pierdut puțin concentrarea în a doua repriză, este greu să rămâi la același nivel când ai 30 de puncte avantaj, chiar am vorbit despre asta în vestiar. Însă îmi felicit jucătorii pentru cum au controlat meciul, în niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei și sunt bucuros pentru asta. Ne așteaptă alte meciuri grele, peste trei zile mergem la Sibiu, apoi avem din nou o partidă dificilă în Bulgaria, deja gândurile noastre se îndreaptă spre acele meciuri”, a concluzionat tehnicianul, conform site-ului oficial al clubului ardelean. 

U-BT Cluj conduce detașat grupa din care mai fac parte Dinamo Tbilisi, Lukoil Academic Sofia și Istanbul BBSK, având maximum de puncte cu 2 victorii din 2 meciuri jucate, cel mai bun atac cu 177 de puncte marcate, respectiv cea mai bună apărare cu 142 de puncte primite. 

Pentru clujeni urmează confruntarea cu Lukoil Academic Sofia în FIBA Europe Cup, în deplasare, pe terenul bulgarilor, într-un meci care ar putea aduce în linii mari calificarea alb-negrilor în faza următoare, asta în cazul unui succes. 

Cronica partidei cu Dinamo Tbilisi poate fi accesată AICI

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!