Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Întâlnim o echipă competitivă, care nu va avea nimic de pierdut”

Mihai Silvășan: „Întâlnim o echipă competitivă, care nu va avea nimic de pierdut”

U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui BC CSU Sibiu în primul meci al seriei din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din BTarena fiind programat marți, 3 mai.

Înaintea Derby-ului Ardealului, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru u-bt.basketball, în care a spus că „studenții” doresc să-și apere avantajul terenului propriu:

„Începe play-offul, este momentul mult așteptat din fiecare sezon competițional. Practic, este o lună de zile în care se desfășoară cele mai importante meciuri. Am avut un sezon regulat de succes și am terminat pe primul loc. Ne dorim să ne apărăm avantajul terenului propriu în meciul de mâine și vrem să facem un joc bun. Întâlnim o echipă competitivă, care nu va avea nimic de pierdut. De asemenea, sunt convins că sibienii vor să câștige. Trebuie să fim pregătiți și să jucăm un baschet de calitate pentru a învinge în orice meci, indiferent de adversar. Nu ne va da nimeni un trofeu dacă nu oferim un baschet de calitate.”

În confruntările directe din acest sezon, U-BT Cluj și CSU Sibiu și-au câștigat partidele de pe teren propriu, campionii României impunându-se cu 92-80 în BTarena, iar „vulturii” cu 85-82 în Sala Transilvania.

Partida de la Cluj-Napoca va avea loc marți, 3 mai, de la ora 17.00 și o să fie transmisă pe Digisport 3, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!