Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Jucăm cu o echipă care este în creștere de formă”

Mihai Silvășan: „Jucăm cu o echipă care este în creștere de formă”

U-BT Cluj-Napoca începe returul sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin pe terenul Stelei București. Duelul ce contează pentru etapa a 16-a are loc marți seara (18.01), începând cu ora 20.30.

Înaintea disputei cu roș-albaștrii, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru u-bt.basketball, vorbind despre absența din lotul ardelenilor pentru acest duel:

„Jucăm cu o echipă care este în creștere de formă, o echipă solidă. Se vor bate la Play-Off, au un moral bun, câștigând meciul cu CSM Târgu Jiu. Noi ne confruntăm cu o absență la acest joc. Este vorba despre Dustin Hogue, care a trecut peste perioada de izolare cauzată de COVID-19, însă trece printr-un moment fericit. Prietena lui a născut primul copil și l-am lăsat să plece câteva zile în Statele Unite ale Americii. Brandon Brown nu a jucat în meciul de la Constanța din cauza unei probleme la tendon. Lucrurile arată bine acum și va fi apt 100%. Una peste alta ne dorim să facem un joc bun din punct de vedere defensiv, dar și ofensiv. Ne dorim să câștigăm acest meci și să nu avem accidentări.”

Partida din București va fi transmisă pe Digisport 4, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!