Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din EuroCup”

Mihai Silvășan: „Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din EuroCup”

Astăzi, 14 martie, de la ora 21:15, U-BT Cluj-Napoca se deplasează pe terenul uneia dintre favoritele la câștigarea EuroCup. Este vorba de Joventut Badalona, formație care evoluează în Pavello Olimpic de Badalona, arena care a găzduit turneul de baschet de la Jocurile Olimpice din 1992.

În tur, clujenii au izbutit să se impună în fața trupei spaniole, scor 98-82, iar aceștia au neapărat nevoie de victorie pentru a păstra șanse la calificarea în playoff. Iată ce a declarat Mihai Silvășan, înaintea confruntării cu Joventut Badalona:

„Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din EuroCup. Se bat la primul loc în grupă, deci va fi un meci dificil pentru noi. Este un joc în care vrem să arătăm bine și să practicăm un baschet de calitate. Kasey Shepherd este cu noi, sperăm să fie apt la ora jocului. Vom vedea cum va reacționa la antrenamentul din această seară. Stipanović nu a făcut deplasarea. El încă nu este refăcut și am preferat să îl ținem la Cluj să își continue recuperarea. Karel are o răceală și sper să fie în regulă mâine seară. Vrem să jucăm cu mândrie, să luptăm și să ne dăm șanse să câștigăm”, a spus tehnicianul alb-negrilor, conform u-bt.basketball.

Așadar, ardelenii se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, Andrija Stipanovic fiind indisponibil. Duelul din Pavello Olimpic de Badalona va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!