Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Le-am zis băieților că trebuie să fim tari mental, că nu avem timp de plans”

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2016

Eliminată din Basketball Champions League, U-Banca Transilvania vrea să se revanșeze în campionat, acolo unde dă piept cu BC Mureș Târgu Mureș. Confruntarea va avea loc luni, cu începere de la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

”Va fi un meci greu, noi venim după o înfrângere pe teren propriu care nu ne-a căzut deloc bine, mă refer la cea cu turcii de la Muratbey Ușak Sportif. Le-am zis băieților că trebuie să fim tari mental, că nu avem timp de plâns. Avem în continuare o perioadă grea, iar primul meci dificil este cel de luni, cu Mureșul. Trebuie să începem acest joc cu gândul la victorie, să avem intensitate și energie pe întreaga lui durată pentru a ne putea apropia victoria”, a declarat Mihai Silvășan, conform u-bt.ro.

Până la ora actuală, U-BT are o victorie în campionat, în timp ce mureșenii au acumulat două eșecuri din tot atâtea posibile.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!