Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am arătat un baschet de calitate”

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am arătat un baschet de calitate”

U-BT Cluj-Napoca a obținut sâmbătă, 15 octombrie, a cincea victorie stagională, impunându-se cu scorul de 93 la 71 în fața lui SCM U Craiova. După un prim sfert echilibrat, alb-negrii au preluat controlul asupra jocului și au gestionat excelent partida, nepermițându-le adversarilor să se apropie.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, pentru pagina oficială a lui U-Banca Transilvania:

Ne așteptam la un meci greu. Am jucat cu o echipă care avea un moral bun după victoria împotriva Voluntariului din FIBA Europe Cup. O echipă care se va bate la primele locuri în această grupă. Mă bucur că am reacționat bine după toată deplasarea din Franța, după înfrângerea de-acolo și după cele 12 ore petrecute pe drum ieri. Băieții și-au dorit să evolueze bine, să corectăm din greșelile pe care le facem și să progresăm, practic să continuăm să clădim o echipă foarte competitivă. Mă bucur că au reacționat bine și că, în ciuda faptului că uneori am lăsat-o pe Craiova să revină în joc, am arătat un baschet de calitate și, cred eu, am controlat tot meciul.

Întrebat ce urmează pentru echipa sa după șapte partide consecutive disputate în deplasare, tehnicianul „studenților” a răspuns următoarele:

Da, o serie de șapte meciuri oficiale jucate în deplasare. Băieții chiar făceau glume în vestiar că am jucat 16 partide, cu tot cu presezon, în deplasare. Va fi prima dată când intrăm în Sala Polivalentă. Va fi primul meci în fața propriilor suporteri în acest sezon competițional. Sper eu să avem, să ne dea și să ne ajute cu energia necesară de care avem nevoie pentru a face un meci bun și pentru a câștiga. Ne dorim foarte mult să avem prima victorie în EuroCup, ne dorim să ne bucurăm la finalul jocului împreună cu suporterii. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare pentru că avem mare nevoie de ei să ne susțină și să ne tragă după ei în momentele grele.

De asemenea, Karel Guzman, autor a 17 puncte, a oferit și el o scurtă declarație:

A fost un meci dificil, însă am jucat împreună și am reușit să ne impunem. Acum ne întoarcem, în sfârșit, acasă și ne așteaptă o partidă grea miercuri. Ne vom antrena împreună și vom încerca să avem o mentalitate bună pentru duelul din EuroCup.

Miercuri, 19 octombrie, de la ora 19:30, U-BT Cluj-Napoca primește vizita Cedevitei Olimpija Ljubljana, în etapa secundă din 7DAYS EuroCup.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    UBT CLUJ NAPOCA
    Fara doar si poate este echipa care a dominat meciul. Pot spune ca si miercuri pe alocuri a fost echipa mai buna, dar asta este sigur opinia mea de nespecialist... Cine critica la inceput de sezon noul PG a putut observa ca s-a pacalit grozav de tare. In schimb ce se poate observa si cu ochiul liber este ca VICTOR SANDERS nu are startul de sezon asteptatat si pare mana moarta in angrenajul echipei. Oare a suferit vreo accidentare si nu esre refacut 100%???

    cu 1 an în urmă (16.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!