Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am fost puternici mental până la final”

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am fost puternici mental până la final”

U-BT Cluj a obținut victoria împotriva celor de la CSU Sibiu în primul derby al Ardealului, scor 90-83. 

La finalul partidei, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a avut numai cuvinte de laudă pentru formația sibiană:

„A fost un meci cu o intensitate foarte mare. Sibiul este o echipă atletică, joacă agresiv pe partea de apărare. Din această cauză am pierdut opt mingi în primul sfert. Dacă am fi continuat așa, cu siguranță nu am fi câștigat. Ne-am revenit și am reușit în celelalte sferturi să avem grijă mai mare de minge. În următoarele trei sferturi am pierdut doar opt mingi. A fost un mare plus. Am încercat să limităm aruncările lor de trei puncte, i-am ținut sub media din actualul sezon. Sunt pe primul loc, traversează o formă excelentă și aruncă foarte bine de trei puncte. Un alt aspect important a fost lupta la recuperări. Știam că sunt atletici și bătăioși la recuperare. Mă refer aici la Cooper, Philmore și Torok, care sunt prezențe sub panou. Bineînțeles, Kevin Hardy îi ajută mult. Noi am reușit să câștigăm cu 18 recuperări în plus, ceea ce spune multe despre dorința noastră." 

Antrenorul Clujului a comentat pentru site-ul oficial al clubului și reușita tânărului Lungu, din finalul partidei: 

„Mă bucur că am fost puternici mental până la final, am rămas în joc și am profitat de șansele care ni s-au dat. Am schimbat puțin apărarea pe final, ei nu au beneficiat de aruncări ușoare. În plus, Lungu a contribuit în ultimele minute, a înscris acel coș de trei puncte și s-a apărat bine. Îl felicit, a arătat că are sânge să joace la acest nivel.”

„SIlvă” a vorbit și despre următorul meci, contra celor de la BCM U Pitești:

„Ne așteaptă meciul cu Piteștiul. Ei sunt o echipă bună, sper să ne revenim fizic și să dăm 100% pentru a ne impune.”

U-BT Cluj întâlnește vineri, 22 ianuarie, de la ora 16:30, în direct pe Digi Sport 3 și Look Sport 2.

*foto: Valentin Todea

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Eu m-as fi rezumat
    sa spun "am fost puternici", fara mental, ca asa apar mingile la fileu si aici nu vb de volei. Dar daca tot ti-a a zburat pasarica, confirm ca mentalul a fost intr-adevar vizibil. Well done there!

    cu 3 ani în urmă (22.01.2021) Raspunde
  • uplifter :

    :(
    Rudotelul d-le antrenor, rudotelul!
    Lăsând la o parte incompetenta clara dovedita în toți acești ultimi ani în care a avut cei mai mulți bani în fiecare an dar a câștigat cu pipeta, ieșirile astea isterice, necontrolate și nesimțite ii descoperă și alte laturi!
    Este o antireclama la baschet și contrastează cu ceea ce se face atât de bine pt baschet în Cluj, atât cu ajutorul oamenilor adevărați de baschet de aici și mai ales cu susținerea financiara a BT.

    cu 3 ani în urmă (22.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!