Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mi-a fost frică de acest meci”

Mihai Silvășan: „Mi-a fost frică de acest meci”

U BT Cluj-Napoca a bifat al doilea succes din acest sezon. După ce s-au calificat în grupele Basketball Champions League, clujenii au pus mâna pe SuperCupa României, după ce au trecut cu scorul de 89-82 de CSO Voluntari.

La finalul partidei, antrenorul Mihai Silvășan s-a declarat extrem de fericit, mai ales că echipa sa venea după un turneu greu în Grecia:

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, în primul rând pentru băieți mă bucur. Venim după un turneu foarte încărcat din punct de vedere emoțional. Mi-a fost frică de acest meci. Am jucat în față unei echipe foarte bune a Voluntariului, care are ambiții mari. Îmi era frică de motivația băieților mei, pentru că nu e ușor să vii după trei meciuri cu încărcătură, cum au fost cele de la Atena și să dai totul pe teren. Din fericire pentru noi, am reușit acest lucru. Felicit băieții încă o dată, chiar dacă am avut probleme în timpul meciului cu accidentările. Hogue nu a jucat deloc astăzi, are o problemă la genunchi. Țin să-i felicit pe Luca Colceag și Ștefan Grasu, care au avut o evoluții entuziasmante din punctul meu de vedere. Și-au făcut treaba cu brio și ne-am putut baza pe ei. Este doar începutul sezonului. Trebuie să rămânem concentrați, să muncim în continuare și să încercăm să evităm pe cât posibil și alte accidentări.”

Pentru U BT Cluj urmează partidele din Cupa României cu CSA Steaua București.

*foto: Manases Sandor

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!