Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne dorim să continuăm parcursul fără înfrângere din campionat”

Mihai Silvășan: „Ne dorim să continuăm parcursul fără înfrângere din campionat”

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi, 11 martie, pe terenul lui BC CSU Sibiu într-un nou episod al Derby-ului Ardealului, de data aceasta meciul contând pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Clujenii au suferit un eșec în Basketball Champions League în timpul acestei săptămâni, fiind învinși pe teren propriu de Unicaja Malaga cu 86 la 70. Rezultatul cu ibericii modifică situația ardelenilor în privința calificării de pe primul loc în faza următoare, fiind acum la mâna rezultatului dintre Malaga și Oostende pentru a vedea dacă au sau nu șanse să termine primii Grupa K.

Înaintea derby-ului de la Sibiu, Mihai Silvășan a vorbit puțin pentru u-bt.basketball despre ce fel de echipă urmează să întâlnească U-BT. De asemenea, antrenorul nu se așteaptă la un meci ușor, mai ales că formața sa vine după eșecul din BCL:

„Un meci cu o echipă în creștere de formă, au arătat destul de bine în partida de la Târgu Jiu. Nu va fi ușor, mai ales că venim după o înfrângere în Champions League. Ne dorim să avem o evoluție bună și să continuăm parcursul fără înfrângere din campionat.”

Partida din Sala Transilvania o să fie una specială din mai multe motive. Mai întâi, se va putea juca la capacitate maximă după ce starea de alertă n-a mai fost prelungită în România, și apoi angajarea duelului va fi făcută de Andrei Calnicenco, fost jucător la U-BT Cluj, ajuns recent în staff-ul Sibiului.

Întâlnirea din această seară începe la ora 18.00 și urmează să fie transmisă pe Digisport 3, LookSport + și FRB TV.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!