Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne vor lipsi doi jucători fizici, care ne dau multă forță”

Mihai Silvășan: „Ne vor lipsi doi jucători fizici, care ne dau multă forță”

U-BT Cluj-Napoca se deplasează la Timișoara pentru un meci restant din cadrul etapei a doua din grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida de miercuri, 1 martie, o să fie prima pentru clujeni după câștigarea Cupei României.

Campioana en-titre s-a întâlnit cu SCM Timișoara și în Final 8-ul de la Constanța, acolo unde în sferturi „studenții” s-au impus cu 76-56 în fața „leilor din Banat”. Acea întâlnire a fost prima din sezonul 2022/2023 între cele două cluburi.

Mihai Silvășan a prefațat pentru u-bt.ro duelul de la Timișoara din Liga Națională, antrenorul clujenilor vorbind și despre absențele din lot pentru această restanță:

„Este primul meci după Cupa României. În plus, am avut o pauză lungă, în care mai mulți dintre jucători au fost plecați la loturile naționale. Meindl încă nu s-a întors de la naționala Braziliei. Vom evolua fără el la Timișoara și fără Andrija Stipanović, care a suferit o mica accidentare. Asta înseamnă că ne vor lipsi doi jucători fizici, care ne dau multă forță. Evident, ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu vrem să facem pași greșiți în faza a doua a campionatului. Ne dorim locul I și atunci trebuie să câștigăm fiecare meci.”

Întâlnirea dintre SCM Timișoara și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 1 martie, începând cu ora 18.30 și o să fie în direct pe Digisport 3, Prima Sport 2, respectiv FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!