Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nimeni nu poate contesta victoria noastră”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.11.2017

Echipa pregătită de Mihai Silvășan a mai făcut o victimă în Grupa E din FIBA Europe Cup, de această dată fiind vorba Lukoil Academic Sofia din Bulgaria. U-BT și-a depășit adversara chiar pe terenul acesteia, la 15 puncte diferență, scor final 88-73, asta după ce în weekend a pierdut derby-ul din campionat cu CSU Sibiu. 

Am făcut un meci cu adevărat bun. Am venit după o înfrângere neașteptată în campionat, după un meci în care nu am jucat deloc bine și am vrut să dovedim în acest meci că nu asta este valoarea noastră, fața noastră. Băieții au arătat caracter, personalitate și am controlat jocul, astfel că nimeni nu poate contesta victoria noastră”, a declarat Mihai Silvășan la finalul confruntării din Bulgaria, citat de site-ul oficial al U-BT. 

Echipa campioană a României este prima în clasaementul Grupei E din FIBA Europe Cup, având maximum de puncte cu 3 victorii din 3 meciuri jucate. Așadar, trupa lui Silvă este ca și calificată în faza secundă din competiția europeană, chiar dacă mai are de jucat alte 3 partide în această grupă. 

Pentru formația ardeleană urmează în weekend meciul de campionat de pe teren propriu cu BC Mureș, iar mai apoi derby-ul pentru locul 1 din Grupa E cu turcii de la Istanbul BBSK, meci programat să se desfășoare în Turcia la mijlocul săptămânii viitoare. 

*Foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Oare ? "
    ' Am facut un meci cu adevarat bun '-spune Silva . Oare asa a fost ? Eu cred ca nu, in primul sfert am jucat chiar prost, in celalalte doua asa si asa . Sfertul 4 a fost intradevar bun, acolo s-a si decis meciul . Pt campionat, in meciurile cu Oradea, Steaua, Craiova, chiar si Timisoara, e nevoie de mai mult pt a castiga, cu Muresul sper sa nu patim ca si cu Sibiul pt ca asta ar umple paharul si efectele ar fi dezastruoase !

    cu 6 ani în urmă (02.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!