Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu ne interesează alți factori, decât să practicăm un baschet de calitate”

Mihai Silvășan: „Nu ne interesează alți factori, decât să practicăm un baschet de calitate”

Luni, 18 noiembrie, liderul LNBM se deplasează pe terenul lui SCM U Craiova, pentru un meci din etapa a 6-a a Ligii Naționale. Formația olteană este neînvinsă acasă, în timp ce U-BT Cluj-Napoca nu a pierdut până acum în campionat. Prin urmare, confruntarea dintre cele două trupe va fi foarte intensă.

Mihai Silvășan, antrenorul alb-negrilor, este conștient de valoarea adversarei, însă a declarat că obiectivul elevilor săi este practicarea unui baschet de calitate și obținerea victoriei.

Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu a pierdut pe teren propriu până la ora actuală. Sunt în topul clasamentului, au ambiții mari și așteaptă multe de la acest joc. Am văzut acest lucru și prin prisma presiunii pe care au pus-o prin declarațiile antrenorului lor. Ne dorim să câștigăm meciul, doar cu acest gând abordăm întâlnirea. Nu ne interesează alți factori, decât să practicăm un baschet de calitate și să ieșim învingători”, conform u-bt.ro

Disputa dintre SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca are loc luni, 18 noiembrie, de la ora 19:00, nefiind televizată.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Lupta U!
    Ar fi fooarte buna o victorie in seara asta!

    cu 4 ani în urmă (18.11.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    dacat ca calitate sa fim invingatori.
    ar fi fost un titlu mai bun. Chiar si in cautare de clikbyte tot nu se justifica denaturarea declaratiei in asa hal. Silva a spus-o fara perdele de multe ori ca prefera o victorie urata in detrimentul unui meci cu baschet de calitate ce vine la pachet cu o infrangere si voi acuma taiati cele 3 cuvinte "mai esentiale" din declaratia lui. Bun jurnalism...

    cu 4 ani în urmă (18.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!