Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu trebuie să facem pași greșiți, mai ales că jucăm acasă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.12.2017

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj, a oferit o scurtă declarație înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa în compania celor de la Donar Groningen, în prima etapă a fazei secunde din FIBA Europe Cup

„Începem faza a doua a grupelor din FIBA Europe Cup, pe teren propriu, iar dacă vrem să trecem mai departe din această grupă nu trebuie să facem pași greșiți, mai ales că jucăm acasă. Întâlnim o echipă bună, cu jucători experimentați, obișnuiți să joace la acest nivel. Cu siguranță nu va fi ușor, însă abordăm meciul doar la victorie”, a declarat Silvă, citat de site-ul oficial al campioanei. 

Confruntarea dintre U-BT Cluj și Donar Groningen, campioanele en-titre din România și Olanda, este programată astăzi, 19 decembrie, cu începere de la ora 20:00 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, partida fiind transmisă în direct de DigiSport 2. 

U-BT și Donar au fost repartizate în Grupa L din faza secundă a grupelor, acolo unde se mai află și Keravnos din Cipru, respectiv Belfius Mons Hainaut din Belgia. Se vor califica în optimile de finală primele două clasate din fiecare grupă, iar fiecare meci devine astfel pentru U-BT crucial, în special cele jucate pe teren propriu. 

Avancronica întâlnirii poate fi accesată AICI

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!