Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „O înfrângere dureroasă, însă mergem mai departe, nu avem timp să plângem”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.12.2017

U-Banca Transilvania a pierdut la 4 puncte diferență, 73-77, meciul cu Donar Groningen din cadrul primei etape din faza secundă a grupelor din FIBA Europe Cup. Olandezii au reușit un sfert 2 excelent, clujenii au revenit în joc în cel de-al 3-lea, însă în final câștig de cauză au avut batavii. 

Mihai Silvășan, principalul de pe banca Clujului, a taxat la rândul său prestația din sfertul 2, însă, în același timp și-a lăudat elevii pentru revenirea în joc și a vorbit despre ceea ce urmează acum pentru echipa sa. 

O înfrângere dureroasă. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, să începem cu dreptul în această fază a grupelor, din păcate nu am reușit. Sfertul al doilea, în care am pierdut 26-11, ne-a costat. Îi felicit pe băieți pentru faptul că au luptat și nu au cedat absolut în niciun moment, au intrat în teren în partea a doua mult mai motivați și am fost aproape să întoarcem rezultatul și să câștigăm. Mergem mai departe, nu avem timp să plângem, vineri avem alt meci, în campionat, și trebuie să câștigăm. În ceea ce privește parcursul în cupele europene, cu siguranță nu vom ceda, vom încerca să trecem mai departe în această fază a grupelor, vom aborda fiecare meci la victorie și cred că putem să și facem acest lucru”, a subliniat Silvă, conform u-bt.ro. 

Pentru U-BT Cluj urmează meciul cu Phoenix Galați din campionat, vineri, 22 decembrie, începând cu ora 17:15, iar mai apoi duelul din deplasare cu BC SCM Timișoara, pe 27 decembrie, ultimul pe 2018 pentru alb-negri. Primul meci al clujenilor din noul an va fi împotriva celor de la BCM U Pitești pe 4 ianuarie, urmând ca în data de 9 aceștia să se afle în Belgia pentru confruntarea din FIBA Europe Cup cu Belfius Mons-Hainaut. 

Cronica meciului din marți seara de la Cluj-Napoca poate fi citită AICI

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    nu stiu...
    tot stau si ma intreb ce rost au declaratiile astea pana la urma? Adica nu aduc nici o informatie. Ne am dorit sa castigam da n am putut, ne dorim in continuare, n avem timp sa plangem ca avem meci vineri. De fiecare data aceleasi clisee mestecate si rumegate la nesfarsit. Prea putina minte si prea mult political correctness strica.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexth:

      not bad
      per total un meci spectaculos, mai ales pe final. Pacat, ca pentru greseli aiurea (faulturi comise degeaba; mingi cazute din mana, cosuri ratate 3-2, etc) s-a pierdut meciul. Tabela putea arata altfel daca nu se intamplau toate astea.

      cu 6 ani în urmă (19.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!