Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Pentru noi este un meci foarte important din mai multe puncte de vedere”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.11.2017

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania Cluj au pierdut ultimul meci din campionat, chiar pe terenul rivalei CSU Sibiu, iar acum întâlnește campioana Bulgariei din sezonul trecut, Lukoil Academic Sofia, ocazie pentru clujeni să șteargă cu buretele impresia lăsată în Sala Transilvania. Acest lucru a fost evidențiat și de către tehnicianul Mihai Silvășan

Pentru noi este un meci foarte important din mai multe puncte de vedere. Unul dintre ele ar fi că vrem să ne revanșăm față de evoluția proastă pe care am avut-o în utlimul meci de campionat, vrem să arătăm că nu aceea este fața noastră. Mai apoi, avem o șansă mare să facem un pas în față spre calificarea din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup, ne dorim acest lucru foarte mult. Vom intra pe teren doar cu gândul la victorie! Știm că Lukoil Academic este o echipă puternică, organizată, însă și noi avem armele noastre și sper ca la finalul meciului noi să fim cei învingători”, a declarat Silvă, citat de site-ul oficial al clubului de sub Feleac. 

Lider cu maximum de puncte în Grupa E, U-BT Cluj țintește o victorie în Bulgaria care ar duce-o foarte aproape de calificarea în următoarea fază a FIBA Europe Cup. Meciul cu Lukoil Academic Sofia va debuta la ora 18:30, fiind televizat de DigiSport 3. 

Avancronica confruntării de azi din Bulgaria poate fi citită AICI

*Foto: Mircea Roșca @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!