Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan și Stefan Bircevic, declarații după succesul Clujului cu CSM Miercurea Ciuc

Mihai Silvășan și Stefan Bircevic, declarații după succesul Clujului cu CSM Miercurea Ciuc

U-BT Cluj-Napoca a câștigat primul meci al etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, 86 la 73 pe terenul formației CSM VSKC Miercurea Ciuc, într-un joc disputat joi (09.12).

La finalul partidei, antrenorul Mihai Silvășan și pivotul Stefan Bircevic au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca.

Tehnicianul a spus că nu a fost mulțumit de multe aspecte ale meciului și că formația sa trebuie să se concentreze de acum pe duelul cu Brindisi din BCL:

„Nu sunt foarte multe de spus după acest meci. Singurul lucru bun pentru noi, probabil, este că nu am avut niciun accidentat. Am controlat meciul de la un capăt la altul, nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Ne-am făcut datoria și am câștigat acest meci, chiar dacă multe aspecte nu ne-au mulțumit, însă de acum înainte trebuie să ne concentrăm pe meciul de miercuri (n.r. 15 decembrie) cu Brindisi, care este extrem de important pentru noi și vom juca cu un adversar de cu totul alt calibru.

Bircevic, principalul marcator pentru U-BT la Miercurea Ciuc, a pus la rândul său accent pe meciul cu Brindisi:

„Un meci dificil în deplasare pentru noi. În prima repriză am jucat ok, apoi în a doua am jucat rău. Trebuie să pregătim meciul împotriva lui Brindisi cât mai bine și să avem mai multă energie. Cred că miercuri (n.r. 15 decembrie) o să avem mulți fani alături de noi și e important să ne susțină.”

 

🎙 Declarațiile lui Mihai Silvășan și Stefan Birčević după meciul #UBTvsCiuc

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Thursday, December 9, 2021

U-BT are 10-0 bilanț în Liga Națională după acest duel și va evolua în următoarele două partide pe teren propriu, mai întâi cu Happy Casa Brindisi în Basketball Champions League, apoi cu FC Argeș Basketball în campionat.

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!