Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Un meci greu, cu o echipă bună din Liga Națională”

Mihai Silvășan: „Un meci greu, cu o echipă bună din Liga Națională”

Luni, 18 noiembrie, SCM U Craiova a primit vizita lui U-BT Cluj-Napoca într-un joc din etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea a fost una foarte echilibrată, însă, pe final, oaspeții au reușit să rămână mai concentrați și au câștigat cu scorul de 81-74.

La conferința de presă, Mihai Silvășan a făcut o scurtă analiză a duelului cu SCM U Craiova și a subliniat din nou importanța partidei cu Balkan Botevgrad.

Un meci greu, cu o echipă bună din Liga Națională. Am început foarte bine meciul, după care am avut 5-7 minute de insconstanță atât pe faza de atac, cât și pe faza de aparare, ceea ce a făcut să pierdem avantajul de 12 puncte. Știam că este o echipă care se bazează mult pe aruncări de 3 puncte și am permis niște aruncări ușoare. În repriza a doua am arătat consistența în joc și am avut o apărare precisă, care ne-a adus victoria. Pentru noi urmează un meci foarte important. Vom face tot ce ține de noi să fim recuperați 100% și să reușim să învingem echipa din Bulgaria pentru a ne asigura încă de pe acum locul în faza următoare a FIBA Europe Cup.", conform u-bt.ro

Miercuri, 20 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca se deplasează pe terenul lui Balkan Botevgrad, pentru o încleștare ce se poate dovedi decisivă pentru calificarea în faza următoare a FIBA Europe Cup.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!