Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Un meci în care am avut atitudinea corectă”

Mihai Silvășan: „Un meci în care am avut atitudinea corectă”

U-BT Cluj-Napoca a disputat sâmbătă, 14 octombrie, cel de-al 7-lea meci oficial din sezonul 2023-2024. În Sala Sporturilor „Horia Demian”, trupa lui Mihai Silvășan a evoluat excelent în fața lui SCM Timișoara și s-a impus cu 91 la 69.

Iată ce a spus antrenorul „studenților” la finalul duelului cu trupa lui Dragan Petricevic:

„Un meci în care am avut atitudinea corectă. Asta urmăream să avem în acest meci. Evident că eram mari favoriți și cred eu că acest meci ne-a lăsat un feeling bun, cu un gust plăcut. Am jucat cu toți jucătorii, nu s-a accidentat nimeni. Am evoluat bine și am arătat un baschet de calitate, ceea ce era și scopul nostru. Începând de-acum ne gândim la meciul din Franța. Va fi, evident, alt meci, însă ne dorim să fim puternici și să încercăm să câștigăm și acel joc.”

Karel Guzman a jucat puțin peste 15 minute, DJ Seeley a evoluat sub 13 minute, Jarell Eddie s-a aflat pe teren aproape 16 minute, Adam Mokoka a evoluat 17 minute și jumătate, Andrija Stipanovic s-a aflat pe teren aproape 12 minute, iar Bryce Jones a jucat puțin peste 18 minute. Întrebat dacă este important faptul că a putut să odihnească jucătorii de bază înaintea duelului cu JL Bourg din EuroCup, o formație care astăzi, 15 octombrie, o va întâlni pe AS Monaco, Silvășan a declarat următoarele:

Da, Bourg joacă mâine cu Monaco, însă e începutul sezonului. Nu cred că acel meci al lui Bourg cu Monaco va face diferența în favoarea noastră. Trebuie văzut extrem de atent limita între a-i odihni și a-i scoate din ritm. Eu nu pot să las în meciurile din campionat jucători care să nu joace deloc pentru că risc să își iasă din ritm. Trebuie să menținem un ritm al pregătirii și al intensității dar, în același timp, nu trebuie să îi suprasolicitez pe unii dintre ei. Deci, clar, este o linie fină de care trebuie noi, staff-ul, să avem mare grijă. Însă, evident, principalul nostru obiectiv este să câștigăm fiecare meci și voi antrena echipa și voi face schimbări în așa fel încât să avem șanse să o facem.

La final, tehnicianul ardelenilor a dat câteva detalii și despre situația lui Mareks Mejeris:

Are o entorsă destul de urâtă. Noi sperăm să joace. Va fi prezent cu noi. El își dorește, a alergat azi puțin, însă nu poate face schimbări de direcții. Vedem cum evoluează lucrurile. Piciorul lui arată destul de rău, însă nu-i o accidentare gravă, care să-l țină foarte mult timp în afara terenului.

Marți, 17 octombrie, la ora 20:30, U-BT Cluj-Napoca se duelează cu JL Bourg în etapa a treia a BKT EuroCup.

*foto: u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    U BT CLUJ NAPOCA
    Din păcate cu fiecare meci jucat de formația clujeana observam diferența astronomica dintre ea și celelalte echipe!!!

    cu 7 luni în urmă (15.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!