Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Vrem să rămânem concentrați și să ne facem treaba”

Mihai Silvășan: „Vrem să rămânem concentrați și să ne facem treaba”

U-BT Cluj-Napoca va disputa în această seară, 14 octombrie, a treia partidă în Liga Națională de Baschet Masculin. Campionii României primesc vizita lui SCM Timișoara în cadrul etapei a patra din Conferința A.

Mihai Silvășan a spus câteva cuvinte pentru site-ul formației clujene înaintea confruntării cu bănățenii și a făcut referire la o problemă medicală apărută în lot:

„Vrem să rămânem concentrați și să ne facem treaba. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul. Mareks Mejeris nu va fi în lot mâine (n.r. sâmbătă, 14 octombrie), va rămâne pe margine. Are o entorsă destul de urâtă după jocul din Polonia. Restul sunt sănătoși și sper să facem un meci bun, pentru a câștiga.”

Alb-negrii au început perfect sezonul 2023/2024 și se află într-o serie de șase victorii în toate competițiile, cel mai recent rezultat pozitiv fiind la mijlocul săptămânii, pe terenul lui Slask Wroclaw (70-67) în EuroCup.

Duelul dintre U-BT Cluj și SCM Timișoara va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” în această seară (14.10), de la ora 19.00 și va putea fi urmărit în direct pe FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!