Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Markovic: "Cred că Timișoara e cea mai bună echipă din România"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.02.2012

Milos Markovic, extrema lui CSM Oradea, a vorbit despre meciul cu BC Timișoara, care se va desfășura sâmbără (25.02) la Arena Antonio Alexe, în cadrul conferinței de presă organizată înaintea acestei confruntări:

"Eu cred că la Oradea vine cea mai bună echipă din România la această oră. Timișoara practică un baschet foarte bun și sper că vom avea da tot ce e mai bun din această echipe și să avem capacitatea necesară de a ne impune. Spun chiar dacă ei sunt favoriți înaintea acestui meci."

Sârbul a vorbit despre oamenii importanți din echipa adversă:

"Cred că Jovanovic este un jucător foarte important pentru Timișoara. Poate este cel mai bun jucător al lor. Joacă un rol important și este un adevărat lider în teren. Trebuie să ne apărăm mai bine la el decât am făcut-o în meciul de la București.

Ar mai fi Cuic și Siriscevic, sunt importanți pentru echipa timișoreană. În general alcătuiesc o echipă solidă cu jucători extrem de valoroși din punct de vedere individual."

În continuare Markovic a explicat care sunt motivele saltului în evoluțiile sale pentru CSM Oradea:

"În ceea ce privește jocul meu nu știu ce să spun. Fiecare jucător are urcușuri și coborâșuri în carieră din punct de vedere al evoluțiilor. Nu suntem mașini. Trebuie să ne adaptăm, există perioade mai lungi sau mai scurte de acest gen. Dar în momentul de față mă simt în formă și cred că am primit mai multă încredere respectiv minute de joc și acest lucru s-a văzut."

Markovic a vorbit și despre cele două faze din finalul jocului cu BC Timișoara în semifinalele Cupei României:

"Ce pot să spun...a fost decizia arbitrilor, că am făcut pași. Responsabilitatea a fost a mea, îmi asum acest lucru. M-am gândit mult la ce s-a întâmplat. Mai mult m-am gândit la faza în care am întors acea minge care a ajuns direct la adversar și care a marcat două puncte importante. Acum îmi dau seama că era mai bine să o las afară și să jucăm o fază pe apărare așezată cu 24 de secunde. Normal că nu mi-am dorit să iasă așa, dar din păcate nu am la dispoziție o mașină a timpului ca să mă întorc și să-mi repar greșelile. Tot ce am făcut s-a dorit a fi în folosul echipei. Acum trebuie să mă gândesc la următorul meci. Cariera mea și viața unei echipe nu se rezumă la un singur meci." 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!