Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: „Am plătit după întreruperea campionatului 50% din obligaţiile contractuale”

Mircea Cristescu: „Am plătit după întreruperea campionatului 50% din obligaţiile contractuale”

Mircea Cristescu a explicat modul în care U-BT Cluj-Napoca a gestionat situația contractuală a jucătorilor.

Vicepreședintele câștigătoarei Cupei României a vorbit, într-un interviu acordat siteului news.ro, despre modul în care el alături de Consiliului Director al clubului clujean au decis să gestioneze situația contractuală a jucătorilor echipei, având în vedere situația creată de COVID-19:

Am avut mai întâi o întrunire a Consiliului Director al clubului, am decis cum e mai bine să facem, respectând şi recomandările Tribunalului Arbitral de Baschet (BAT) de la Lausanne, şi am ajuns de comun acord cu jucătorii la o soluţie. Au gândit şi ei la fel. Dacă reveneau să joace reluam contractul, dacă nu, am plătit după întreruperea campionatului 50% din obligaţiile contractuale. Ei au plecat acasă cu totul plătit, inclusiv bonusurile din Cupa României. Când vor reveni, contractul se va relua complet.

De asemenea, oficialul clujean susține că U-BT Cluj-Napoca are câțiva jucători cu contract și pentru sezonul viitor, însă admite că în momentul de față alcătuirea unei echipe complete pentru stagiunea 2020/2021 este o misiune grea. 

Avem jucători sub contract, îşi doresc să revină şi cei ale căror contracte expirau în 30 mai, suntem norocoşi, dar ce putem spune sigur acum? Cum poţi angaja contracte, când tu nu ştii nimic? Cum poţi contacta jucători pentru viitoarea echipă? Este ireală forma unei echipe fără meciuri de pregătire, presupunând că te-ai reuni în 1 august. Nu poţi programa nimic în acest moment ca strategie.

Mai citiți și: 

Patrick Richard: „Am semnat pe doi ani, îmi doresc să revin sezonul următor”

*foto: Dan Bodea/transilvaniareporter.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!