Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Ar fi bine să uităm că am devenit campioni anul trecut. Jucătorii vor fi arşi la buzunare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2012

"U" Mobitelco a încasat cea mai dureroasă înfrângere din ultimii ani, înregistrată chiar pe teren propriu. Trupa antrenată de Marcel Ţenter a cedat la 22 de puncte confruntarea cu BC Mureş Târgu Mureş, înscriind doar 54 de puncte în 40 de minute.

Într-o declaraţie acordată site-ului ziuadecj.ro, Mircea Cristescu, afirmă că este cel mai slab meci făcut de echipa sa în ultimii 10 ani.

Cred că este cel mai slab meci al nostru din ultimii zece ani. Poate că au fost câteva greşeli de arbitraj împotriva noastră, dar nu avem nicio scuză pentru rezultatul din această seară. Aş scoate în evidenţă atitudinea jucătorilor noştri, care a lăsat de dorit împotriva unei echipe bine aşezate în teren.

Preşedintele clujenilor adaugă că jucătorii vor fi "arşi la buzunare" fiind de părere că ar fi bine să uite că sunt campionii en-titre.

Vor urma sancţiuni, cu siguranţă jucătorii vor fi arşi la buzunare. Dar datoria lor e să meargă mai departe. Ar fi bine să uităm că am devenit campioni anul trecut, pentru că nu mai avem acea "flacără". Poate e mai bine că această înfrângere a venit acum - a spus Cristescu pentru aceeaşi sursă amintită mai sus.

3 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    OK
    Eu am si uitat. :D

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Pitagora :

    din păcate,
    Campioni am fost cu alte "personaje" care au părăsit echipa (Cuia, Rob) sau actualmente sunt accidentaţi (Morris, Silvă, Paul Chetreanu) ...din fosta echipă doar Zoki şi Dykes sunt actuali...aşa că...asta e, din păcate...

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ...
    Urmeaza inca o infrangere , la ORADEA !

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!