Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Niciodată nu cred că am declarat <<o să-i ard la buzunare>>"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.01.2012

"U" Mobitelco Cluj-Napoca a suferit cea mai drastică înfrângere, sâmbătă seară împotriva celor de la BC Mureş Târgu Mureş. Trupa antrenată de Sekulovic a învins la 22 de puncte, scor 76-54, pe campioana en-titre a României, iar la finalul partidei Mircea Cristescu, într-o declaraţie oferită partenerului media al clubului: ziuadecj.ro, afirma că îi va arde la buzunare pe jucători.

Preşedintele clujenilor a contactat site-ul nostru şi ne-a spus că nu a declarat pentru respectiva publicaţie că "îi va arde la buzunare" pe jucătorii echipei sale.

Eu niciodată nu cred că am declarat că o să "îi ard la buzunare". Am crescut la bloc, am stat şi în spatele blocului însă nu am vorbit şi nu vorbesc aşa. La noi pe site este şi declaraţia mea exact cu cuvintele mele, exact cum am spus.

Întrebat dacă partida de vineri cu Oradea a devenit mai grea, preşedintele clujenilor spune că depinde dacă "U" Mobitelco va reuşi să se adune până la ora meciului.

Nu ştiu. Toate meciurile sunt grele şi ştiam de la începutul sezonului, mai ales în partea a 2-a a campionatului. Meciul cu Oradea la ea acasă este un meci greu. Va depinde de noi dacă vom reuşi să ne adunăm până la acest meci. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    o sa-i usture buzunarul
    Asa cum este in declaratia de pe siteul clubului, nu difera mult de "ii ard la buzunar" asa ca nu stiu de ce faceti caz de copilaria d-voastra de la bloc in contextul in care traiti de multisor in Cluj.
    Apropos de declaratie , citez "suntem in mare parte aceeasi de anul trecut" ????? cine: staful tehnic si conducerea clubului= 3 persoane , dintre jucatori au ramas 2, doar ZOKI si KYNDAL. Despre transferuruile puse la dispozitia echipei tot pe jucatorii o sa-i usture buzunarul ca doar sunteti uniculsupremulprezident. Bravo Clujul! Reteta succesului o da Muresul: consiliu de administratie al clubului, reprezentantii investitorilor,este raspunzator de ce se inatampla la echipa. Clujeni au un club aparte.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • thejack :

    big brother
    Oare pe big brother cristescu nu-l va ustura buzunarul dupa ce l-a transferat pe obezul de Jones, sau dupa ce a subtiat lotul echipei campioane la maxim cinci jucatori si restul amatori, de umplutura ? Probabil ca nu, tinand cont ca patronul lui mobitelco e boss-ul suprem doar in organigrama clubului, in realitate el fiind in umbra lui big brother, multumindu-se cu asocierea in continuare a numelui firmei sale cu cel mai de traditie nume in sport din Transilvania (in ciuda contributiei minime pe care o are actualmente la club).
    Sau pe tenter, cine-l va “arde la buzunare” pentru felul cum a gestionat meciul cu muresul (si nu numai), pentru ca a preferat un jucator la nivel de cel mult divizia B unui Lawrence, care ar fi fost foarte util in acest meci ? Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca la Mures jucau cei 3 accidentati (in special Forte) .

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!