Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Nu am contestat faptul că Timişoara nu ar trebui să meargă mai departe"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.05.2012


Foto: Eugen Olariu

Campioana en-titre a României nu a izbutit să câştige niciun meci în semifinala Diviziei A masculine de baschet susţinută în faţa celor de la BC Timişoara. Clujenii au cedat neaşteptat cu scorul de 0-3 şi se vor lupta pentru locul 3 cu Gaz Metan Mediaş.

Total Baschet a luat legătura cu Mircea Cristescu care ne-a declarat că este dezamăgit de acest insucces, însă echipa merge mai departe.

Normal că eşti dezamăgit când pierzi trei meciuri la câteva puncte, la un coş, la două. Sunt dezamăgit pentru că consider că la fel de bine puteam merge şi noi mai departe. Mergem înainte, jucăm cele două sau trei meciuri cu Gaz Metan Mediaş după care o să stăm frumos, o să facem o analiză împreună consiliul director al clubului şi cu partenerii noştri şi vom vedea ce se va dori pentru sezonul următor.

În ceea ce priveşte faptul că BC Timişoara a avut şase jucători străini pe foaie, preşedintele clujenilor spune că timişorenii şi-au obţinut pe teren dreptul de a se califica în finală.

În legătura cu cei şase jucători străini pe care timişorenii i-au pus pe foaie, noi nu am vrut să facem absolut nimic public pentru că bănăţenii şi-au câştigat pe teren dreptul de a se califica în finală, aşa că le urăm succes pentru că o să aibă mare nevoie.

Referitor la declaraţia lui Leontin De Maio, care declara că nu se aştepta la clujenii să apeleze la "astfel de chestii", Cristescu adaugă că nu a făcut o contestaţie ci doar a atras atenţia unui viciu de procedură.

Am atras atenţia unui viciu de procedură pentru care, mai mult ca sigur, de la anul va fi reglementat şi acesta. Nu cred că se putea pune problema rejucării partidei sau să fie forfee, dar făcând parte din Birou Federal am atras atenţia asupra acestui viciu de procedură. Nu am cotestat faptul că Timişoara nu ar trebui să meargă mai departe. Timişoara s-a luptat, a meritat. Câteodată a jucat mai tactic, câteodată a avut noroc. Drept dovadă în meciul decisiv vine rezerva de pe bancă şi dă 5 de trei puncte. Ce să zic, felicitări şi succes.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Dani :

    Mda
    Daca nu ai vrut sa contesti victoria trebuia sa taci [comentariu moderat] din gura si sa nu incerci sa tulburi apele,stiind ca nu se va schimba nimic...ca sa faci..Romania...intotdeauna se cauta alt vinovat...daca nu statea Shone pe banca sunt sigur ca batea Clujul..mda..

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde
  • Costin :

    @Dani
    Atenție la limbaj....

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    3-0!!!! Ataaat !!!
    Urat ! Dupa ce pierzi categoric cu 3-0, declari saptamana trecuta ca toate zvonurile cu dopatii sunt de destabilizare si ieri david nu a jucat pe motiv de dopaj, azi contesti o situatie imaginara!!!

    cu 12 ani în urmă (06.05.2012) Raspunde
  • thejack :

    un frustrat penibil
    care nu stie sa piarda. A recunoscut totusi fara sa vrea, evidenta: rezerva de conducator de joc a Timisoarei e doua clase peste titularul lui "U". Asta, pe langa un 20 - 0 scurt la antrenori in favoarea lui Badnjarevici si o superioritate neta sub panou.

    cu 12 ani în urmă (07.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!