Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Nu contează cum se vor încheia primele două meciuri din seria cu Timişoara"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.04.2012

În dimineaţa zilei de joi, 26 aprilie, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca a avut loc o conferinţă de presă înaintea semifinalelor la care a participat şi Mircea Cristescu.

Preşedintele clujenilor a vorbit despre confruntarea cu echipa bănăţeană fiind de părere că nu contează cum se vor încheia primele două meciuri ale seriei deoarece "ambele echipe sunt puternice". Acesta a vorbit şi despre articolul pe surse lansat de către site-ul nostru, afirmând că, la oră actuală, "noi nu avem nicio hârtie oficială prin care să avem vreun jucător depistat sau suspendat".

Vă prezentăm întreg dialogul dintre jurnalişti prezenţi la conferinţa de presă şi preşedintele Mircea Cristescu.

Cum vedeţi seria cu BC Timişoara ?

Va fi o serie total diferită față de seria cu Muresul, în primul rând pentru că plecăm la luptă în două meciuri în deplasare, în al doilea rând pentru că Timișoara a jucat până acum două meciuri cu sabia deasupra capului și le-a câștigat pe amândouă. Timișoara este o echipă mult mai legată, mult mai tacticizata. Cred că toți jucătorii care sunt în echipă sunt periculoși pentru că își știu fiecare bine rolul. De asemenea sunt ferm convins că și echipa noastră a început să fie mai consistenta, să se înțeleagă mai bine pe teren și drept dovadă meciurile din play-off au arătat o creștere în jocului. Bineînțeles că Timișoara va fi un adversar mai incomod pentru că se apăra mai bine. Nu va conta cum se va încheia primele două meciuri, 2-0, 1-1, 0-2, pentru că ambele echipe sunt puternice.

Baschetul se mai joacă şi pe la masa verde ...

Se încearcă. Din punct de vedere al faptului ca Timisoara joacă în continuare se pare că nu conteaza foarte mult ceea ce se doreşte în afara terenului. Într-adevar procedurile, după cum am mai declarat, ar trebui să fie specificate în mod expres pentru a nu lasa loc de comentarii. Dar ar fi fost păcat să se întâmple aşa. Stăteam şi mă gândeam la nivel de juniori dacă se va întâmpla așa, copiii nu au să înțeleagă nimic. Adică pe teren să fie mai buni și să nu joace mai departe. La nivel de seniori se încearcă să se găsească tot felul de soluții. Oricum când am auzit de acest caz, după cum a spus Marcel, ne-am focusat pe Timișoara.
 
În ceea ce privește cel mai proaspăt zvon emis de către un site de baschet, cred că mulți doresc să își facă reclamă prin tot felul de știri și întotdeauna ne lovim de surse neoficiale. Din păcate, eu nu am fost contactat de acest site pentru a îmi spune părerea și cred că așa ar fi fost normal. La oră actuală, noi nu avem nicio hârtie oficială prin care să avem vreun jucător depistat sau suspendat, ori, având în vedere când s-a făcut ultimul test, am fi avut deja această hârtie. Noi, la Cluj, întotdeauna am promovat această luptă și chiar după ce am avut acea problemă, acum doi ani, jucătorul a intrat în testul țintă și a făcut acțiuni de promovare împotiva drogurilor. Este o manieră care dorește să ne destabilizeze și ne-am plictisit de aceste destabilizări înainte de play-off. E bine, când dorești să dai o știre, să te informezi din mai multe surse. Această abordare este o lipsă de respect la adresă echipei campioane en-titre a României! Recomand fanilor noștri să se uite pe site-ul clubului sau pe site-ul Federației dacă doresc să afle informații corecte. Dacă doresc zvonuri sau cancan-uri să acceseze alte site-uri.

Deci nu se pune problema ca acei doi jucători, Silvăşan şi Lawrence, să nu joace ...

Sub nicio forma.

Nici moralul nu este afectat, bănuiesc ...

Nu are de ce. Jucătorii sunt destul de luptători şi cred că aceste lucri ne vor întări.

Aveţi idee din ce zonă vin aceste acuze ?

Poi, momentan din surse.

Totuşi cineva care denigrează imaginea clubului trebuie să răspundă ...

La ce să răspundă ? La faptul că unul ascută tot ce spune orice băgător de seamă ?

Nu, eu acum citesc site-ul respectiv care spune că Liviu Puicu a afirmat nu ştiu ce, iar apoi un material din surse. Ghici ciupercă ce-i !

Aici este şopârla, cum s-ar zice. Domnul Puicu a spus că ştie că mai sunt cazuri, nu a zis de nicio echipă, de niciun jucător, iar acest site spune că din surse au publicat această ştire. Ba mai mult, ni se pune şi poza. Este lipsă de respect. Tot timpul a existat o altă strategie, să încercăm să devien focusul media asupra problemelor existente, a celor care sunt deja, cu tot felul de oameni de acest gen.

2 comentarii la aceasta stire:
  • DODO45 :

    baschet
    nu am auzit niciodata caun hot sa recunoasca ca a furat

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde
  • uclujnapoca :

    dodo-caps lock
    daca tu crezi ca U are istoria patate cu meciuri furate esti ori prost ori prost

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!