Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Nu m-am gândit la un eventual transfer al lui Branko Cuic"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.06.2012

Dintre echipele clasate pe primele patru locuri în sezonul recent încheiat al Diviziei A masculine de baschet, doar la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca planează incertitudinea. Echipa de pe malul Someşului Mic va beneficia de un buget mai mic faţă de sezoanele trecute, iar atingerea performanţei de acum un an pare destul de departe.

În momentul de faţă doar juniorii alături de Silvăşan şi Chetreanu au contracte cu echipa clujeană care încearcă din răsputeri să-i convingă pe Dykes şi Krstanovic să rămână la "U", în timp ce Marcel Ţenter e ca şi plecat.

O variantă ar fi Branko Cuic, sârbul fiind liber de contract. Mircea Cristescu a declarat pentru site-ul nostru că nu s-a gândit la el până acum.

Branko Cuic este liber de contract. V-aţi gândit să apelaţi la serviciile sale pentru următorul sezon ?

Nu ştiu dacă va veni la Cluj sau nu pentru că nu m-am gândit până acum la acest aspect. Am auzit că şi-a încheiat contractul cu Timişoara şi îmi pare rău pentru el.

Care sunt însă şansele de a ajunge la Cluj ?

Se poate întâmpla orice, însă în momentul de faţă nu vă pot spune nimic. Branko a evoluat 4 ani la Cluj, iar apoi a dorit să fie mai aproape de casă semnând cu Timişoara

Cine are, în momentul de faţă, contract cu "U" Mobitelco ?

Silvăşan şi Chetreanu plus juniorii clujeni.

36 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    gramatica, bat-o vina...
    nu stiu daca va veni :)... eu oricum cred ca daca va avea ocazia, Ciuia va reveni :). Btw...Terrence Roberts e liber de contract si tre sa revina dupa o accidentare urata :)). Zoki poate pleca linistit, e deja pe o parabola descendenta. Sunt curios cine va fi antrenor...sper ca nu Perovic.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • Alina :

    Mircea
    daca ai un pic de speranta pt sezonul viitor, pentru echipa, pentru "U", pune mana pe telefon, lasa povestile deoparte si suna un prieten...........poti sa incerci de ex sa-l suni pe Cuia, sigur te poate ajuta

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • km :

    pt "U"
    daca tot pleaca Marcel, si pare ca se pregateste un sezon compromis, poate nu strica sa-l salvam cumva.....ma gandesc ca daca se intoarce Branko strange un pic randurile

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    sau
    cred ca si bubu (bruno roschnafsky) e dispus sa antreneze pe "U". si chiar nu mi se pare o solutie rea.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • VG :

    solutii
    dupa ce marcel s-a imbatat cu gaz, raman cam doua solutii:
    - Pero, Pintea + Ciuc
    - Bubu Roschnafsky

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    daca
    daca intr-adevar pleaca marcel, pero mi se pare o solutie f buna. probabil va veni cu cuia, probabil va veni pe putini bani, stie f bine jocul echipei sau ceea ce mai ramane din ea, mai exact.
    legat de cuia si de ce a plecat, pana una alta e jucator profesionist si merge si el unde considera ca ii e mai bine. poate de asta, acum a renuntat la timisoara si poate va veni la cluj. cred ca ar trebui doar sa ne miscam repede. repet, toate cele spuse stau in picioare daca pleaca marcel. ceea ce cam asa pare :(

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • alinadiana1 :

    U Cluj Napoca
    Hmmm...oare de ce a dorit Branko Cuic sa fie liber de contract (ma rog, unul dintre motive)...oare de ce n-am mai existat la echipa in sezonul tocmai incheiat, chimia atat de necesara....hmmm....
    Branko, noi fanii, te asteptam cu bratele deschise inapoi la Cluj! Speram din suflet ca si Mircea sa realizeze ca mai poti face inca multe pentru "U" ! De aceea, doresc sa-i readuc in vizor ceea ce s-a scris despre el intr-un articol :

    „Despre Cuic putem spune ca este omul care stie foarte bine ce trebuie sa faci pentru a invinge.
    …El nu are forta si nu penetreaza asa cum o face Archie de exemplu. Nu are sutul si nici indemanarea lui Jovanovic. Desi marcheaza de la distanta, paseaza ca un fundas clasic, recupereaza ca o extrema.
    Insa el are un alt bagaj de cunostinte. Este extrem de ambitios si face o multime de lucruri care nu sunt pe placul majoritatii jucatorilor. Munca, lupta, sacrificiu. Destul tupeu combinat cu o capacitate iesita din comun de a-si domina adversarul din punct de vedere psihic.
    Branko Cuic are calitatea esentiala de a-si provoca adversarul intr-o maniera cum nu oricui ii este la indemana. Dar el are inteligenta necesara de a folosi aceste lucruri in folosul echipei sale. Spune un cuvant sau o vorba adversarului care fie se inflameaza si incepe sa-i ceara socoteala direct ori se duce ola arbitru. Sau se relaxeaza, crezand ca Cuic i s-a adresat cu scopuri pasnice. Scopul este atins. Jucatorul respectiv nu mai este la fel ed concentrat la ceea ce trebuie sa faca in teren.”

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • thejack :

    dspre ce vorbim ?
    La inceputul sezonului trecut eram cei mai tari, ne luptam sa ne aparam titlul, acum am ajuns la juniorii nostri ...batrani gen santa, pop, etc. si la Bubu antrenor !? (Pero are oricum un bagaj de cunostinte si o experienta superioara lui tenter).
    Cred ca solutia ar fi alta: big brother sa-si ia clubul si sa si-l duca la chiajna cu toti "juniorii", sa nu mai pateze imaginea lui "U" cu tot felul de rmgc-uri.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • clujeni :

    sa vedem......
    Acum sa vedem cum va descurcati fara bani!nu mai sint si pleaca toata lumea!!!de la iubirea si NOI SINTEM CLUJENI,NU ROMANI SI NU ARDELENI,SINTEM CEI MAI TARI,acum cu coada intre picioare!!!nu pot sa spun ca imi pare rau chiar deloc!

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • marco :

    Ciuc
    Eu zic sa-l lasati pe Cuic acolo unde este, apropae de casa. A fost decizia lui de a parasi echipa din Cluj. Venind oferta de la Timisoara imediat a acceptat-o, fara rezerve si daca bine ne amintim Leo de Maio a declarat ca proiectul de la Timisoara l-a conceput impreuna cu Cuic... asa ca ii dorim succes in proiectul pe care la inceput. Nu cred ca avem nevoie de el acum la Cluj, avem nevoie de jucatori precum Dykes, Zoran jucatori care nu au tradat Universitatea pentru prima oferta din campionat. La fel ca Cuic a procedat Tenter, prima oferta si nu a stat deloc pe ganduri. Ei se potrivesc foarte bine, poate ar fi bine sa mearga impreuna la Medias...
    Si eu cred ca ar fi o solutie buna Perovic antrenor, impreuna cu Bobo..
    Numai "U" !!

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    da numai ca
    Dykes are ocazia sa joace la niste cluburi mult mai bine cotate decat U. Zoki sigur nu duce nici el lipsa de oportunitati. Cuic nu stiu cat ar putea sa ne mai ajute. Jucatori crescuti de U care sa explodeze, nu au fost. Chiar daca ramane Tenter, nu stiu ce pretentii poate emite cu o echipa fara Dykes sau Zoki. Deci...no money, no party! O sa fie un sezon de jumatea clasamentului.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    cuic
    Dragi clujeni , sustinatori ai lu' u , luati-va gandul de la cuic , ptr. ca dupa parerea mea acest om a cam " zis " tot ceea ce era de zis si facut la timisoara. nu mai incercati voi , din vorbe sa-l resuscitati ptr. este deja consumat ( vedeti ultimile 2 meciuri ale Asesoft-ului cu timisoara ) si analizati-i lui cuic evolutia. mai nimic si pe langa asta , nervi , apostrofari ( mai ales arbitrilor ) si logic eliminari - aducand echipei lui dezavantaje decat spiritul de lupta despre care tot mentionati. gata cu cuic !!!
    iar in cazul in care nu vor exista bani , cred ca vor pleca si zoki si dykes ptr ca statuile pe care va ganditi sa le ridicati lor , nu le vor tine de foame.
    hai pa , ne vedem in cupele eurpoene !!!

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • km :

    cione77, marco si nu numai
    fara sa va suparati cred ca in conditiile actuale e una dintre putinele solutii(cuia).....ma gandesc ca nu vreti sa-l vedeti de David, Jones sau Mijovic......oricum ma mira linistea cu care se trece peste prostia lui David si poate peste prostia si mai mare ale celor care au decis sa-i mai dea a nu stiu cata sansa

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • km :

    marco
    hai sa ne intelegem bine, la U nu e ca in deal (nu de alta dar am auzit ca esti client pe acolo......), in alta ordine de idei deruta la tine e ca la MAI, nu Cuia a fost cel care pleca in fiecare an ci chiar Zoran, din cate imi amintesc Zoran a fost cel care a plecat la prima strigare(Olanda) ca mai apoi sa vina inapoi cu coada intre picioare, nu Cuia e cel care se ofera in coace si in colo ci chiar Zoran, de Dykes nu spun nimic ca nu stiu, dar sincer nu cred ca se intoarce in criza noastra....

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • avon :

    despre cuic
    @marco esti asa sigur ca cuic a tinut cu tot dinadinsul sa plece anul trecut la timisoara ? sau poate nu a fost foarte dorit aici !!!! si daca a luat parte la proiectul lui di maio inseamna ca cuja chiar se pricepe la baschet , a facut dintr-o echipa de locul 11 ( cu marele petricevic antrenor) o echipa care a jucat finala si care ne-a tras-o cu 3 0 fara drept de apel ... cat despre zoran , a plecat de doua ori de la cluj la oferte mai bune , asa ca scuteste-ma cu marele U-ist zoran ( tot respectul pt ce a facut zoran la cluj ) , iar dykes la anul va uita ca a jucat vreodata la cluj , sau poate vrei sa-l ai in echipa pe marele U-ist david ca el s-a intors de cate ori a avut nevoie de cluj , nu clujul de el , noroc ca acum va fi suspendat doi ani ca altfel era din nou la cluj .... cat despre tenter era cel mai mare antrenor si erai bun prieten cu el , acum ca omul isi vede de cariera si nu sta sa lupte in play out , a devenit brusc dusmanul nr 1 , desi e mai mare U-ist decat multi din club care se bat cu caramida in piept ....
    @cione77 , hai sa analizam evolutia lui cuic doar din semifinale si finala , in semifinale a facut din dykes ( cu 10 oferte din nba si 20 din euroliga) un zero, l-a aparat perfect , iar la cluj desi a jucat mai prost a facut doua recuperari ofensive si o interceptie exact cand trebuia , rezultatul 3 0 pt timisoara , iar in meciurile 1 si 2 din cauza arbitrilor a fost exact ca si ceilalti timisoreni 0 , dar in meciurile 3 si 4 a avut cea mai mare eficienta , concluzia ta cione e ca e un jucator slab , dupa parerea ta daca nu sare pana in tavan sau daca nu 30 de puncte pe meci e un jucator slab , dar jocul de baschet pe langa atac mai are si faza de aparare si mai sunt si oameni de echipa care care pianul si fac munca urata , datorita acestei munci arata asa de frumos statosticile lui dykes sau zoran ...

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • realHQ :

    LOL
    Cine e atat de naiv sa creada ca un om care traieste, el si familia lui, dintr-o meserie cu o durata foarte scurta de profesare (10-15 ani daca-i ferit de accidentari) va lasa siguranta financiara pentru povesti de genul "pana la moarte" sau "pentru voi joc si fara bani, platesc eu!". Asta e ca si cum ai obliga - pe patriotarzii care comenteaza la adresa "mercenarilor" - sa lucreze pana la pensie la aceeasi vulcanizare auto unde s-au angajat la 18 ani ca ajutor de umflator de cauciucuri doar din dragoste pentru firma de pe dugheana si iubire pentru culorile petecelor calde pe care le-au vazut in prima zi de servici. Sa fim realisti, un profesionist respecta clubul care-l angajeaza prin seriozitate, profesionalism si efort 100% pe teren, iar un club respecta profesionistul pe care l-a angajat prin salariul platit la timp si asigurarea conditiilor pentru performanta. Cand unul dintre talgere se dezechilibreaza, despartirea este naturala si fara probleme de nici o parte. Acum se pare ca talgerul "cu banii" s-a usurat foarte mult :D asa incat "greii" din partea cealalta nu pot decat sa=si ia ramas bun si sa caute urmatorul loc care le asigura pe anul urmator plata facturilor si mancarea copiilor. :D

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • avon :

    despre U
    parerea mea e ca in acest moment , cu marcel plecat la medias si bugetul gaurit serios , cea mai buna solutie pentru cluj este sa vina Perovic antrenor si Cuja ca jucator plus 4 sau 5 straini tineri ... Cuja ar fi omul ideal care sa sudeze aceasta echipa de tineri impreuna cu silva si paul , totodata el cu perovic stiu foarte bine campionatul nostru ceea ce e un mare avantaj , iar Cuja din decembrie va deveni si jucator roman , dupa 5 ani se primeste cetatenia , el sigur isi doreste sa revina la cluj , si asta demonstreaza ce inseamna sa fi U-ist , pentru ca se stie ca daca va reveni va fi nevoit sa accepte un salariu mic deci se va demonstra ca nu e genul de jucator sau de om care sa semneze pentru bani , cum spun multi ca a plecat la timisoara pentru un salar mai mare ....
    ar fi interesanta o parere a lui Cuja despre o posibila revenire la cluj , in conditiile in care bugetul e extrem de gaurit ....

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • injiner :

    parere
    si eu inclin sa cred ca aducerea lui Pero pe banca si a lui Cuja ca si jucator ar fi cele mai inteligente solutii ... in primul rand cei doi cunosc foarte bine campionatul si clujul , pero a demonstrat ca a fost un mare ajutor pentru marcel , chiar si in anul cand a lipsit de la cluj , din cate stiu a fost prezent la toate meciurile din semifinale si finala langa marcel acesta recunoscand ajutorul primit de la pero ... cat despre cuja departe de a fi un jucator terminat si daca accepta sa vina in momentul asta extrem de greu la cluj dovedeste ca este un mare U-ist , si daca se doreste o echipa de tineri atunci cu atat mai mult e nevoie de cuja , lipsa lui s-a simtit tocmai in acest sens sezonul acesta la cluj , e nevoie de cineva care sa stranga toata echipa la un loc care sa-i incurajeze in momentele grele si sa-i monteze , iar cuja stie sa faca asta mai bine ca oricine altul , de asta e nevoie acum de el mai mult de cat oricand .... sper sa aiba conducatorii intelepciunea si sa-l aduca acasa , iar la cluj cuja chiar este acasa ....

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • Alina :

    salariu
    oameni buni hai sa fim sinceri si sa recunoastem cati dintre noi nu ar marge la mai bine, vorba lui realHQ-"un profesionist respecta clubul care-l angajeaza prin seriozitate, profesionalism si efort 100% pe teren, iar un club respecta profesionistul pe care l-a angajat prin salariul platit la timp"-cu toate ca eu zic sa punem un accent foarte mare pe acel "salariu platit la timp"!----a si marco te rog si eu sa tragi concluzii "a la U" nu a la deal! Nu de alta dar cam macane.......

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • marco :

    km
    Nu stiu daca subiectul discutiei era despre cei din deal, dar daca tot ai adus in discutie.... da merg in deal cand vreau, si merg si pe Cluj Arena, Horia Demian si unde vreau eu. Dar sa sti un lucru, in deal mergea cand era la Cluj inclusiv Cuia si alti jucatori sau suporteri ai Universitatii si nu cred ca este o problema. Eu nu inteleg de ce nu vreti sa-i respectati dorinta lui Ciuia, de a juca mai aproape de casa, despre asta este vorba. Asa ca daca tineti cu adevarat la el trebuie sa-l sprijiniti, sa joace mai aproape de familie. Cat despre Zoki eu nu sunt derutat deloc, "sa ne intelegem" , el nu a plecat in Olanda dupa ce s-a inteles cu U ! E o mare diferenta. Cat despre" prima strigare" ea a fost la Cuia, iar Zoran a avut mai multe strigari. Pentru mine modul cum a procedat Cuia m-a dezamagit profund, in rest numai bine..
    Haide "U"!!!!

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • avon :

    cuic in gruia
    @marco ai dreptate , cuja mergea in gruia , cred ca si tu ai fost la acel meci , dar in partea opusa in care era Cuja ( http://www.youtube.com/watch?v=WRWF-B27PKA), si tinem in primul rand la echipa care acum are nevoie de cuja , si tinem si la el, iar o parte din familia lui e si la cluj , iar despre dezamagiri , cred ca si tu ai dezamagit multa lume .....

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    sa ne intelegem
    CFR rules la fotbal, "U" la baschet. Asta e un site de baschet. Deci despre ce discutam aici? Haide "U"!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • from :

    cuja
    Ce va tot contrati atat pentru Cuja! Credeti ca pentru el sau in general jucatorii straini exista sentimente pentru echipele romanesti? Nici vorba, pentru toti primeaza banii, iar cand au prima oferta chiar daca se declara mari U-isti pleaca...Asa ca mai bine v-ati lupta pentru a atrage sponsori la echipa si pentru formarea unei echipe pe langa Silva si Paul, cu care in doi trei ani sa luptam la titlu. Eu cred ca trebuie sa renuntam la jucatori precum Cuja, Zoki si sa incercam sa aducem jucatori care isi doresc sa se afirme.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    marco, highflyer si ceilalti cfristi care au aparut pe la echipa de baschet mirosind performanta, vor disparea odata cu lipsa ei.
    Noi astialalti care mai populam sala vorbim serios cand spunem: Numai "U" !

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • marco :

    cfristi
    mijaicj, pe mine sa nu ma faci tu cfrist, pentru ca nu am fost si nu voi fi niciodata franar.. Eu am venit langa echipa de baschet din 1991 si aici voi ramane indiferent de parcursul echipei. Cat despre "astialalti care populati sala" nu cred ca sunteti mai suporteri decat alti care vin in Horia Demian, asa ca avem si noi dreptul sa ne exprimam opinia, chiar daca nu convine unora.
    NUMAI "U"

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • thejack :

    @mihaicj
    perfect de acord cu tine: marco, high flyer si ceilalti franari nu pot intelege ca cuia e unul de-al nostru, care si-a castigat respectul printr-o atitudine de "U" -ist adevarat.
    De asemenea, ei nu pot percepe ideea ca "U"-istii adevarati nu s-ar duce in deal decat pentru a sustine pe "U" sau pentru a demonta ...schelele lui horty.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    @marco Am inteles punctul tau de vedere. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit. Subliniez doar ca gradul de atasament fata de exchipa nu e constant in randul celor care populeaza sala si vei vedea asta sezonul urmator. Daca esti pe langa echipa de atata timp, iti aduci aminte probabil si de perioadele in care sala era aproape goala chiar la meciuri considerate importante.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    @mihaicj, thejack
    baietzasi, haideti sa va explic cum e treaba. eu am absolvit UBB, imi place clujul si sportul de performanta in general. faptul ca imi place de CFR la fotbal nu schimba nimic faptul ca sunt fan "U" la baschet. asta nu va insemna niciodata ca daca joaca "U" la fotbal cu o alta echipa din sud sau din Moldova nu o sa tin cu "U" la fotbal. Si cand joaca "U" cu CFR la fotbal stau la televizor (din cauza unor 'fani' ca voi care cauta tot felul de motive de cearta si bataie) si incerc, pe cat posibil, sa ma bucur de spectacol, pentru ca in final tot Clujul castiga. Si de fiecare data cand am ocazia, merg la sala sa vad pe "U" jucand, dar asta nu m-a impiedicat sa ii aplaud si pe Bubu cu Gladiators cand au jucat. Cresteti si maturizati-va!!!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • thejack :

    @highflyer
    baietas, am inteles perfect: esti din categoria "bun cetatean", sau "clujean". Din pacate (chiar daca ai absolvit Babes), n-ai nici o treaba cu spiritul lui "U", consacrat de Hatieganu, cu "elanurile studentesti" sau "mandria unor inimi romanesti". Esti printre cei (neglijabili din punctul meu de vedere) care considera Clujul nod feroviar in aceeasi masura in care e oras Universitar !!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    thejack, esti tare
    atunci spune-mi tu: care e spirtul lui "U"? Sa iesi la bataie ca aialaltzi din deal (care tocmai au terminat de jucat in Champions League) agita steguletze cu CFR? Sa tolerezi certe personaje in calitate de finantatori care au adus toti jucatorii terminati si au transofrmat clubul "U" in satelite ale unor echipe bucurestene? Sa nu iti lasi adversarii (pentru unii de moarte) sa se bucure de victorie si de campionat pe stadionul "tau"? Ia zi-mi ce legatura are asta cu "elanurile studentesti" ? Eu cred mai degraba ca sunt unii ceferisti care au mai multa legatura cu spiritul "U" decat tine.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • Pitagora :

    @km-trule
    Habar n-ai cum de-a ajuns Zoki să plece la olandezi! Era după vestitul meci cu nr 7, de la Ploieşti, când Cristescu a zis că-şi dă demisia iar Tab că nu mai rămâne la Cluj. NU primisese nicio ofertă de la U în acele momente de cumpănă. Iar el, trebuia să de-a un răspuns la olandezi, care deja îl contactaseră. Nu putea lăsa pasărea din mână pt cioara de pe gard! Aşa că ai putea să nu mai bebitezi tot felul de tâmpenii numai ca să zici şi tu ceva! Apropo, Zoki e cel mai parolist jucător care a trecut pe la noi!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • km :

    draga pitagora
    te rog sa ma crezi ca stiu si cum a plecat dar stiu mai ales cum si de ce s-a intors, in alta ordine de idei sa inteleg ca din Ungaria respectiv anul trecut tu ai facut ceva vraji sa se intoarca/razgandeasca.....iti spun si tie ca lui marco(ca stim bine cine e.....MAI) sa o lasi mai incet ca macane

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • avon :

    romania
    ca de obicei se discuta un subiect si apoi se ajunge la fotbal politica cine e mai frumos sau cine e mai inalt ... ideea e, ca situatia echipei e cea mai urata din ultimii ani, si important e ce se intampla, nu cine a plecat si cand si de ce , astea sunt chestii de militieni ... hai mai bine sa ne gandim cine ar putea ajuta echipa in momentul asta, iar parerea mea e ca cuja este unul dintre aceia, asta bineinteles daca vrea si el , iar o alta solutie este pero , motivele pentru care cred acest lucru le-am spus mai devreme , sper doar ca cei doi sa accepte , iar cristescu sa-si dea seama ca situatia e groasa si sa lase deoparte ambitiile personale si sa ia cat mai repede atitudine , cu cat va vorbi mai repede cu cei doi cu atat mai bine , pentru ca ar putea sa primeasca alte oferte ....

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    guestbook
    ce ne mai lipseste guestbookul :)
    ati remarcat ca suntem numai noi aici, nu?

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :D
    ...folbalu' asta ...ne omoara cu zile ... :) Ca norocul ca incep Europenele si mai lasa specialistii baschetul in pace pentru trei saptamani. Dup'aia vor reveni cu forte proaspete, nu-i stres.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Mulţumiri
    M-am abţinut în a mai comenta aici datorită ipocriziei dusă dincolo de limite, mai ales de către jalnicul Sabin Gherdan. Pagina asta a voastră de comentarii m-a amuzat însă atât de mult încât nu pot să nu vă mulţumesc pentru lectura deosebit de agreabilă oferită.

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!