Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: "Cu Oradea am greşit mult în sfertul al treilea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.01.2012

CSM Oradea a învins duminică seară, fără mari probleme, pe CSU Sibiu într-un joc contând din prima etapă a returului. Scorul final înregistrat a fost de 108-101 în favoarea gazdelor. Bihorenii au acumulat a 12-a victorie stagională în timp ce sibienii înregistrează al 6-lea eşec în acest sezon.

Într-o declaraţie acordată site-ului csusibiu.ro, directorul tehnic Mircea Vulc afirmă că au pregătit intens partida cu Oradea însă au greşit mult în sfertul trei, moment în care s-a "terminat totul".

Am pregătit bine acest meci, dar am greșit mult în sfertul al treilea al meciului. Din păcate acolo s-a terminat totul pentru noi în acest meci cu Oradea. Nu toți jucătorii au jucat la randamentul normal și obișnuit la echipa noastră. Asta este. Trebuie să mergem mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!