Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: "Ne-au bătut pe recuperările ofensive"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2012

CS Gaz Metan Mediaş a ieşit, din nou, învingătoare în derby-ul judeţului Sibiu la baschet masculin. Trupa antrenată de Ovidiu Teleabă a învins cu scorul de 102-94 pe CSU Sibiu, la capătul unui meci controlat de către gazde.

Într-o declaraţie acordată site-ului csusibiu.ro, Mircea Vulc s-a declarat mulţumit de joc chiar dacă echipa sa a pierdut confruntarea.

A fost greu pentru că Riley nu a putut să joace la capacitatea lui normală. El a jucat accidentat la picior. Chiar și așa a evoluat bine. Meciul a fost bine pregătit și am jucat cât am putut. Austin a jucat și el cu dureri la umăr. Și Nikita a jucat bine. Ne-au bătut așa cum ne era frică, pe recuperările ofensive.

În ceea ce priveşte următorul joc, cu Miercurea Ciuc, directorul tehnic afirmă, pentru aceeaşi sursă, că îl va menaja pe Riley.

Cu Miercurea Ciuc o să îl menajăm pe Riley că avem două deplasări grele și importante, la Tg. Jiu și Craiova.

Foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!