Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc s-a retras de la conducerea lui CSU Sibiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
12.03.2015

Directorul tehnic al lui CSU Atlassib Sibiu, Mircea Vulc, a decis să se retragă din conducerea echipei de baschet, după 44 de ani. Motivul fiind ratarea obiectivului principal, accederea ȋn play-off.

"Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, a decis să se retragă din conducerea echipei de  baschet, după 44 de ani  în care a activat la  echipa galben-albastră, lăsand locul unei echipe manageriale, mai tinere. Din păcate, rezultatele slabe ale echipei de baschet, l-a determinat să ia această decizie. Ea a fost prezentată de Mircea Vulc Consiliului de Administrație, din care fac parte: Marian Cărăuș (președinte CA), Mihai Sanislav, Daniel Micu, Cornel Benchea, Adrian Miron și Laurențiu Buduleci", se arată ȋn comunicat.

Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci, nominalizați la conducerea echipei

"Consiliul de administrație a luat act de decizia lui Mircea Vulc și a nominalizat la conducerea echipei de baschet pe Horațiu Floca, actual  manager sportiv, și Laurențiu Buduleci, membru în consiliul de administrație al CSU Sibiu de 2 ani și partener important al echipei. Horațiu Floca este de 12 ani unul dintre cele mai importante ”motoare” ale echipei sibiene de baschet și membru în Biroul Federal al Federației Române de Baschet. Laurențiu Buduleci, este unul dintre cei mai apropiați și activi parteneri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu", se mai arată ȋn comunicat.

Consiliul de Administrație a mai decis să îl confirme pe Cătălin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSUAtlassib Sibiu, până la finalul acestui sezon.

Foto: csufans.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Sa fie intr-un ceas bun
    O decizie foarte inteleapta, mai ales ca dupa ce s-a intamplat ne-a pus capac tuturor si se anuntau masuri fara precedent.
    Multumim Mircea pentru tot ce ai facut bun in toti acesti ani, multa sanatate si fericire alaturi de familie.
    Sper sa intram intr-o noua era, in care sa iasa soarele si pe la noi. Horatiu multa bafta, sa reusisti sa faceti curatenie, sa asezati lucurile in directia potrivita, iar echipa asta nu mai fie privita ca o gaura neagra de catre potentialii sponsori.
    Nu vrem cupe, campionate peste noapte, vrem sa jucam decent si sa fim respectati !

    cu 9 ani în urmă (12.03.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Vulc
    Sper ca echipa din Sibiu sa-si revina cat mai repede, macar si de dragul derby-urilor cu Universitatea. O adevarata placer aceste meciuri, chiar si cel din tur cand ne-a batut Sibiul acasa.
    Despre Vulc, ce sa zic. Nu mi-a placut niciodata personajul. In trecut a creat multa tensiune inaintea meciurilor directe si mult timp suporterii din Cluj si Sibiu s-au "contrat" si din cauza animozitatilor create de el. Ca si manager nu stiu ce a realizat in trecut, nu ma pronunt. In ultimii ani insa, nu prea are cu ce se lauda

    cu 9 ani în urmă (13.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!