Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: „Vrem ca la sfârșitul meciului să fim învingători”

Mirel Dragoste: „Vrem ca la sfârșitul meciului să fim învingători”

Revenit la Sibiu în această vară, Mirel Dragoste va juca în această seară (01.10) primul meci din această ediție de campionat. BC CSU Sibiu primește vizita lui BC Athletic Constanța într-un joc care va începe la ora 18:00 și va fi transmis pe FRB TV.

Cu această ocazie, sibienii au publicat un material video care conține declarația lui Dragoste înainte de etapă inaugurală a Ligii Naționale:

Urmează primul meci din acest sezon. Vom juca acasa, în fața propriilor suporteri. Jucăm contra Constanței, care anul trecut nu a avut o echipă atât de bună și nu a avut rezultate, dar care anul acesta are o echipă mult mai bună, mult mai competitivă, după cum am văzut și în Cupă. Au jucători mult mai valoroși, atât români, cât și străini care au mai fost la noi în campionat. Vom aborda acest meci cu maximă seriozitate, vom da tot ce avem mai bun din primul până în ultimul minut. Cu siguranță, vrem ca la sfârșitul meciului să fim învingători”, a spus jucătorul român, conform paginii de Facebook a galben-albaștrilor.

În primele două partide oficiale din actualul sezon, Mirel Dragoste a adunat 12 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!