Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt: „Nu avem voie să pierdem următorul meci sau primul meci de la Oradea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.05.2019

Monyea Pratt: „Nu avem voie să pierdem următorul meci sau primul meci de la Oradea”

BC CSU Sibiu a pierdut avantajul terenului propriu în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin 2019 după primul meci cu CSM CSU Oradea. Echipa de pe Cibin a pierdut cu scorul de 89-87 la revenirea după 20 de ani în finala campionatului.

La finalul jocului, Monyea Pratt a vorbit despre acest prim joc din ultimul act al campionatului:

„Startul sfetului trei a fost slab pentru noi. Ne-am rupt în apărare. Ei și-au făcut jocul și au marcat 30 de puncte în sfertul trei. Am căzut în sfertul trei. Va fi o serie lungă dar suntem bine, chiar și după o înfrângere.”

Jucătorul american a explicat și apatia din defensiva echipei lui din repriza secundă:

„Cred că a fost lipsă de comunicare. Fiecare încearcă să ajute pe fiecare în apărarea noastră și am pierdut comunicarea. Cred că asta s-a întâmplat. Vom regla acest lucru pentru meciul 2. Cu siguranța ne vom ridica defensiva în meciurile următoare. Ne dăm seamă că suntem la 0-1 dar ei mai au de câștigat două meciuri. Noi trebuie să câștigăm trei meciuri iar defensiva noastră trebuie să fie mai bună în meciurile următoare.”

Întrebat desre cât de important devine meciul 2 al finalei, Pratt a răspuns:

„Toate meciurile sunt impoarte dar după meciul următor nu putem ajunge la 0-2, după jocurile de acasă. Meciul viitor va fi foarte important dar sunt sigur că vom fi bine. Nu avem voie să pierdem următorul meci sau primul meci de la Oradea.”

Meciul 2 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se va desfășura miercuri, 29 mai, cu începere de la ora 19:00.

foto: BC CSU Sibiu - Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!