Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea duelului cu CSA Steaua

Monyea Pratt și Miguel Angel Hoyo, declarații înaintea duelului cu CSA Steaua

BC CSU Sibiu primește vizita Stelei București în această seară (23.01) de la ora 18.00, meciul din Sala Transilvania urmând să fie transmis în direct pe YouTube FRB TV.

Înaintea duelului cu bucureștenii, Monyea Pratt și Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu.

Baschetbalistul american simte că echipa sa are în spate câteva antrenamente bune și este pregătită pentru înfruntarea cu Steaua:

„Cred că o să fie bine. Cu siguranță suntem pregătiți, ne așteaptă un meci pe teren propriu și publicul va fi de partea noastră. Steaua are o echipă bună, dar ne-am antrenat foarte bine și suntem pregătiți să ne duelăm.”

Pratt a punctat și ce aspect poate decide învingătoarea

„Defensiva, mereu defensiva este importantă. De asemenea, trebuie să le oprim jucătorii cheie și să ne apărăm bine.”

„Cred că va fi un meci strâns”

Miguel Angel Hoyo a vorbit pentru început, pentru sursa menționată, despre programul încărcat în luna ianuarie:

„Luna aceasta a fost dificilă pentru toată lumea, pentru fiecare echipă. Au fost multe meciuri, nu prea multe antrenamente și timp pentru recuperare între partide. Va fi un duel dificil, pentru că nu știu cum o să ne simțim în ziua meciului. Sper să fim în forma cea mai bună, dar am avut două deplasări în ultimele zile și nu știu la ce să mă așteptăm. Ne concentrăm pe ce avem de făcut cu Steaua și încercăm să facem un meci bun.”

Tehnicianul iberic simte că suporterii vor aduce energia în plus de care are nevoie formația sa:

„Steaua este o echipă bună, care luptă pentru un loc în playoff. Victoria ar fi importantă și o să încercăm să câștigăm la mai mult de 5 puncte în fața lor. Au un conducător de joc excelent și jucători puternici în paint, un lot numeros, așa că ne așteaptă un duel dificil. Cred că va fi un meci strâns, dar cu fanii alături sper să beneficiem de energie în plus.”

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!