Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt, triple-double în victoria cu CSA Steaua

Monyea Pratt, triple-double în victoria cu CSA Steaua

SCM Craiova a trecut de CSA Steaua cu scorul de 89 la 76

O contribuție majoră la succesul echipei antrenate de Aco Todorov a avut Monyea Pratt. Baschetbalistul american a jucat 40 de minute și a terminat cu 28 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive pentru un indice de 38 de unități la eficiență, reușind primul triple-double din actuala ediție a Cupei României. Pratt a terminat partida cu 40% (2/5) la aruncările de două puncte și 53% (8/15) la trei puncte.

Ultimul triple-double reușit de Monyea Pratt a avut loc pe vremea când acesta îmbrăca echipamentul lui CSU Sibiu, formație care l-a adus pentru prima dată pe teritoriul României. 

La rândul său, noul căpitan al Craiovei, Dragoș Diculescu, a contribuit cu 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, dar și 6 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 12 unități. 

În fine, Goran Filipovic a strâns 16 puncte, iar Jonathan Person 11 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. 

În urma rezultatului înregistrat în partida cu CSA Steaua, SCM Craiova urcă pe primul loc în Grupa B cu un record de 2 victorii și nicio înfrângere. Următoarea partidă a oltenilor este programată mâine, 10 noiembrie, în compania lui CSM Miercurea Ciuc. 

*foto: Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!