Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Ne-am antrenat la capacitate maximă și sunt convins că vom face un meci bun”

Nandor Kuti: „Ne-am antrenat la capacitate maximă și sunt convins că vom face un meci bun”

Mâine, 11 martie, Oberfrankenhalle găzduiește manșa a doua a sferturilor de finală ale FIBA Europe Cup în care se întâlnesc U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth. Cele două formații au oferit un duel intens în confruntarea din tur, încheiată cu scorul de 83 la 82 pentru elevii lui Mihai Silvășan.

Între timp, alb-negrii au obținut o victorie importantă împotriva lui CSM CSU Oradea iar Nandor Kuti consideră că acest succes le-a ridicat moralul. De asemenea, baschetbalistul din trupa ardeleană este încrezător în șansele echipei sale.

Ne simţim foarte bine, avem un moral ridicat. Am învins-o ultima dată pe Oradea şi apoi am reuşit să ne odihnim perfect. Ne-am antrenat la capacitate maximă şi sunt convins că vom face un meci bun. I-am învins doar la un punct pe cei de la Medi şi oarecum regretăm că nu am obţinut o diferenţă mai mare. Acum ne imaginăm că meciul este doar la pauză. Trebuie să jucăm bine acolo şi să câştigăm”, conform u-bt.ro.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth va începe la ora 19:30 și va putea fi urmărit pe canalul de Youtube al FIBA.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!