Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Vrem să ne calificăm de pe primul loc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.11.2017

Unul dintre principalii evidențiați ai celor de la U-BT Cluj în meciul din Turcia, Nandor Kuti, a oferit o declarație la finalul înfrângerii cu Istanbul BBSK, scor 82-92. Acesta a vorbit despre cheia jocului care a dus la înfrângerea echipei sale, dar și despre ce urmează în continuare în Grupa E din FIBA Europe Cup. 

„Planul a fost să câștigăm aici, însă nu am reușit acest lucru. Am avut probleme mari la capitolul recuperărilor ofensive, ne-au dominat, nu avem scuze. Trebuie să analizăm meciul și sperăm să fim mai buni pe viitor. Vom încerca să învingem în următoarele două meciuri pe teren propriu, trebuie să le câștigăm, vrem să ne calificăm de pe primul loc”, a sublininat Kuti, conform u-bt.ro.

Tânărul jucător al formației din Cluj-Napoca a izbutit una dintre cele mai bune prestații personale din noul sezon competițional, marcând în coșul turcilor 16 puncte, la care a mai adăugat 2 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 minge pierdută și 1 intercepție, totul pentru un indice la eficiență de 15 unități. Kuti a fost titular și a evoluat preț de 25 de minute. 

Alături de Kuti, Watson a marcat la rândul său 16 puncte, cei doi fiind urmați de Zeljko Sakic cu 12 puncte, Andrei Calinicenco 12, Ousmane Barro 10, Rolland Torok 8 și Lasan Kromah 8. 

*Foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Kuti
    Sper ca acest meci sa nu fie o întâmplare pt el și sa arate și pe viitor ca poate juca în acest fel. Altfel va rămâne un mediocru.

    cu 6 ani în urmă (09.11.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Kuti
    Ar fi frumos sa continue că și acest meci în prim sfert. Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (09.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!