Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Gordic: „O să fie o mare provocare”

Nemanja Gordic: „O să fie o mare provocare”

U-BT Cluj-Napoca joacă în această seară, 7 decembrie, pe teren propriu contra celor de la Joventut Badalona în etapa cu numărul șapte a grupei A din EuroCup.

Nemanja Gordic a fost și el prezent la conferința de presă premergătoare jocului cu ibericii, scoțând în evidență pentru început la ce nivel este Joventut:

„Cred că Joventut este una dintre cele mai bune echipe din EuroCup. Joacă de ani buni în această competiție și au jucători cu experiență. Badalona are același antrenor de câțiva ani, ceea ce reprezintă un avantaj nu doar împotriva noastră, ci împotriva tuturor. O să fie o mare provocare, dar o să dăm tot ce avem mai bun.”

Întrebat cum se simte la Cluj-Napoca și cu cine a discutat înainte să semneze cu U-BT, Gordic a răspuns:

„Totul este foarte frumos, cei de aici m-au primit foarte bine și mă simt de parcă sunt de mai multă vreme la U-BT, nu doar de câteva săptămâni. Stipanovic și Bircevic mi-au spus multe despre club și oraș. Am și jucat aici în urmă cu ceva ani și cunoșteam deja sala. Nu au fost informații în totalitate noi, cunoșteam clubul datorită cantonamentelor pe care obișnuiește să le facă în Serbia.”

El include Joventut și Bursaspor în aceeași categorie și spune că U-BT trebuie să mențină ritmul pe tot parcursul celor 40 de minute pentru a avea șanse la victorie:

„Ce am spus anterior despre Joventut este valabil și pentru Bursaspor. Vorbim despre cluburi cu experiență la acest nivel și sunt printre cele mai bune din EuroCup. Ei știu cum să gestioneze momentele mai dificile. Încercăm să ne facem și mai bine treaba și să fim competitivi pe tot parcursul jocului.”

U-BT Cluj și Joventut Badalona se întâlnesc în această seară, 7 decembrie, de la ora 19.30 în BTarena într-un meci care o să fie transmis în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!