Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Acest meci a fost, de fapt, povestea întregului sezon"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2012


Foto: Anca Cheregi

Final de sezon pentru CSM Oradea. Gruparea de pe malul Crişului Repede a terminat sezonul pe locul 5 în Divizia A masculină de baschet după ce a pierdut meciul de miercuri seară împotriva celor de la CSU Ploieşti. Seria s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei prahovene care este prima echipă calificată în faza semifinală.

La finalul jocului Nemanja Maric a declarat, pentru csmoradea.ro, că meciul de miercuri seară a fost defapt "povestea întregului sezon". Căpitanul bihorenilor şi-ar fi dort să câştige măcar un meci în seria recent încheiată.

Am avut zece puncte avantaj la un moment dat şi, nu ştiu, apoi parcă am adormit. Aceste meci a fost, de fapt, povestea întregului sezon. Avem avantaj, iar apoi pierdem. Am luptat, sunt mândru de băieţi din acest punct de vedere. Dar, în acelaşi timp, să pierzi în faţa celui mai frumos public din ţară nu e uşor. Personal, am crezut că putem câştiga măcar un meci acasă, pentru că aceşti fani o merită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!