Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Eu nu am făcut ceea ce a trebuit în momentele importante ale jocului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

CSM Oradea a suferit, în această seară, a treia înfrângere consecutivă. Elevii lui Cristian Achim a cedat la o diferenţă de 4 puncte, scor 67-63, confruntarea cu "U" Mobitelco Cluj-Napoca.

La finalul partidei Total Baschet a stat de vorbă cu căpitanul formaţiei orădene care a încheiat jocul cu 3 puncte marcate, 6 pase decisive şi 5 recuperări. Maric ne-a declarat că îşi asumă vina pentru această înfrângere fiind de părere că nu a făcut ceea ce a trebuit în momentele importante ale jocului.

Ce s-a întâmplat în această seară ?

Nu ştiu, însă îmi asum vina pentru această înfrângere. Colegii au jucat bine însă însă eu nu am făcut ceea ce trebuia să fac în momente importante ale jocului.

Vrei să spui că tu ai pierdut meciul ?

Nu cred că eu însă doresc să îmi asum răspunderea pentru toate lucrurile greşite pe care le-am făcut în această seară şi pentru lucrurile pe care le-am făcut greşit. Doresc să-l felicit pe Kyndall care a jucat foarte bine. Aşa a jucat de parcă nu a făcut absolut nimic greşit.

Ce a făcut diferenţa ?

Nu ştiu. În asemenea partide contează şi o minge. O pasă greşită poate strica totul. Unii pot spune că diferenţa s-a făcut când nu s-a acordat coşul lui Markovic, unii spun că nu. Alţii pot spune că acel coş de trei puncte marcat de Kyndall Dykes în ultimele faze ale partidei. Clujenii au făcut un joc bun şi au gestionat foarte bine fazele de joc atunci când aveau nevoie să facă acest lucru. Au marcat de 3 când trebuia, au recuperat când trebuia.

Crezi că aruncarea lui Pesic din ultima secundă a fost una forţată ?

Nu ştiu. În acele minute când ai 8 secunde e foarte greu să gândeşte la rece. Este o decizie care o iei sub presiune. Pesic a simţit că are o viziune bună şi a aruncat. Putea să o facă mai bine putea să o facă mai rău.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    dezamagire
    Sunt fun al echipei oradene si sunt profund dezamagit de prestatia lor in ultimul timp. Consider ca Marici, Pesici si antrenorul Achim au pierdut meciul. Cu Marici pe pozitia 1 echipa nu joaca nimic limitandu-se la aruncari de 3 puncte nepregatite- executate de Pesici( care deja se considera superjucator si trage pt statistici) si tentative de patrudere complet aiurea ale lui Marici. Mai observ ca romanii din teren nu primesc mingea dacat foarte rar: Pasca a primit prima pasa utilizabila in sfertul 3, Tibarna a primit 2-3 pase in genunchi, sub inel cu Zoki peste el iar Lupusavei care era in mana a aruncat, de cele mai multe ori, din pozitii incomode, cu om pe el, dupa ce alerga sa se demarce minute intregi fara ca echipierii sai sa-l bage in seama.
    Achim ce a facut ? Nimic, nu a gasit solutia sa-l blocheze pe DYKES cum nu a gasit-o nici pt. MARTINICI si a tolerat jocul haotic al celor 2 asa-zisi " LIDERI" .
    Jucand asa Oradea NU prinde play-offul si nu bate pe nimeni in Final-Forrul cupei. PACAT !!!!!

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde
  • observator :

    cenusa in cap
    NU ajuta din pacate la nimik faptul ca Nemania isi pune cenusa in cap de fecare data cand joaca pentru el si Piesic nu pentru echipa.Cred ca cineva din staful de conducere al echipei ar trebui sa le aduca la cunostinta ca nu statistica lor e importanta ci victoria echipei.Daca nu inteleg de cuvant atunci exista masui financiare care se pot lua(zic si eu) .Pacat de munca baietilor din echipa care se straduiesc sa faca ceva,dar din cauza acestor doi "mari lideri jucatori" nu raman la final decat cu tristetea si frustarea.Are dreptate moldovean,nimeni din echipa in afara de Bogdan nu a facut blocaj pt.Lupusavei ,probabil ca cei doi considera ca fac ei totul,si nu mai este nevoii de nimeni.Ar fi o solutie sa fie tinuti mai mult pe banca,DAR,AVAND IN VEDERE SALARIILE celor doi cred ca pentru a le scoate infumurarea din cap trebuiesc penalizati(oricum pe ei ii intereseaza se pare doar banii si statistica personala ATAT).Asta este sper ca prolemele se vor rezolva Serban Sere si Achim vor lua masurile cuvenite,eu doar am spus parerea mea.S-auzim numai de bine!

    cu 12 ani în urmă (04.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!