Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Sulovic se desparte de SCM Craiova

Nenad Sulovic se desparte de SCM Craiova

SCM Craiova a anunțat despărțirea de Nenad Sulovic. 

Pivotul sârb a jucat în acest sezon 4 meciuri în echipamentul formației din Bănie, toate în Cupa României și adunat medii statistice de 20:30 minute, 6,3 puncte, 5,8 recuperări, 1,6 pase decisive și 1,8 intercepții pentru un indice la eficiența de 14,3 unități. 

Astfel, după aducerea lui Payton Henson și despărțirea de Nenad Sulovic, lotul echipei antrenate de Aco Todorov conține 5 jucători străini. În aceste condiții, nu este exclusă deloc posibilitatea ca oltenii să mai aducă un stranier în vederea primului turneu de LNBM la care participă.

Reamintim faptul că SCM Craiova nu a participat la primul turneu din LNBM, însă a reușit să obțină calificarea la turneul final al Cupei României, după ce a terminat turneul de calificare disputat la Oradea cu un palmares de 4-0. 

*foto: facebook / Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!