Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicu Toader: ”Dinamo continuă în A, cu doi străini și restul jucători români!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.06.2012

În ciuda zvonurilor care au apărut în ultima lună, Dinamo București va continua în Liga Națională de Baschet masculin.

Contactat de totalbaschet.ro, Nicu Toader, antrenorul echipei, a precizat că Dinamo va avea în sezonul următor un lot format în marea majoritate din juctori români.

Vom avea în lot maxim 2 jucători străini, cu care vom acoperi pozițiile 4 și 5, deficitare în baza de selecție a baschetbaliștilor autohtoni. Restul lotului va fi format din români, iar jucătorii de la echipa de seniori vor fi și baza echipei de U23 a clubului, a spus Toader.

Dintre jucătorii care au evoluat la Dinamo în sezonul trecut, niciunul nu mai este sub contract. Clubul negociază cu o parte dintre aceștia, iar obiectivul echipei pentru sezonul următor este evitarea retrogradării.

Nu mai avem niciun jucator din cei de anul trecut sub contract. Momentan suntem în tratative avansate cu Iosif Pârlog, Dan Ioan, Ioan Bădilă și Bogdan Sandu. Aceștia sunt jucătorii care au dus greul sezonul trecut și acum trebuie să pună umărul la reconstrucția echipei. Sper ca sezonul următor să evităm retrogradarea, a mai precizat tehnicianul clubului cu sediul în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo a terminat sezonul trecut pe poziția a 13-a a clasamentului, loc de pe care, practic, nu ar fi putut retrograda din cauza retragerii din competiție a clubului CS Otopeni. Situația financiară a clubului, care nu permitea înscrierea în prima ligă, a condus la varianta unei fuziuni cu CS Concordia Chiajna, club ce a ratat promovarea în prima ligă. Din motive pe care niciunul dintre cluburi nu a dorit să le comenteze, varianta fuziunii a căzut.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Lipa, lipa
    Un obiectiv destul de onorant: evitarea retrogradarii. Cu bac-ul cum ramane?

    cu 11 ani în urmă (13.06.2012) Raspunde
  • likemike :

    negocieri
    acu serios cum sa negociezi cu dan ioan? daca si dan ioan a ajuns jucator cu care sa merite sa negociezi e vai de curul baschetului nostru autohnton. sau poate negociaza cu el sa aduca apa la echipa...

    cu 11 ani în urmă (13.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!